Sincer, chiar nu am nevoie banii lui. Prefer sa fie sarac si amandoi fericiti. Am nevoie sa fie sincer si sa ma iubeasca asa cum sunt; sa ma inteleaga atc cand este nevoie.; si sa imi incurajeze nebuniile
Daca este inteligent atc va sti cum sa se descurce.
Mai demult ziceam ca prefer un om care are probleme de sanatate, care este mai ciudat si care unii oameni il evita doar penrtu ca nu il cunosc indeajuns decat unul care nu are pic de respect pentru cei din jur si iubeste materialul, ambalajul.
Ai dat-o in extreme: ala bogat e prea rebel si mincinos, iar cel sarac e vai mama lui dar e barbatul perfect
Normal ca toti suntem putin din fiecare!
Eu cred ca ai exagerat in ambele cazuri, la cel ''sarac'' nu poate fi nici chiar asa de sarac incat sa nu aiba haine: '' nu are haine, e sensibil, sufletist, inteligent, pune suflet si poate sa ofere multe unei fete(in plan sentimental, se intelege) '' mie mi se pare prea tras de par iar celalat parca ar fi dracu in persoane, orice om are parti bune si parti proaste, si chiar daca are sau nu bani
Din punctul meu de vedere as prefera al doilea tip de baiat, pentru ca niciodata nu am alergat dupa banidar sigur acum o sa spui ca ''toate zicem asa si de fapt suntem lesinate dupa tipii cu bani, masini si alte chestii ''
Nu am spus ca umbla in c***l gol dar ideea in sine, nimeni in ziua de azi nu este in halul ala de sarac si daca exista si persoane asa de amarate nu cred eu ca le arde de iubit
Eu prefer sufletul unui baiat...nu conteaza cati bani are atat timp cat nu ma face sa sufar si sunt fericita alaturi de el e totul ok
tu ce-ai vrea:o fata care sta cu tine doar pentru bani sau una care sa te iubeasca pentru cea ce e in sufletu tau?
As prefera un tip cu bani, sufletist, inteligent, frumos, sa ma iubeasca mult...sunt prea pretentioasa nu?
Finantele si bogatia trece si poate intr-un moment sa dispara dar relatiile bazate pe dragoste, pe bunatate, si pe sentimente sunt puternice si daca sunt pastrate pot fi aduse la mult timp. DECI ALEG SUFLETUL UNUI BAIAT...
Cred ca noi femeile il preferam pe acela care-si permite sa ne scoata la un suc, deoarece chair daca e smecher si figurant cum spui tu, noi il putem "linisti", il putem face sa-si schimbe comportamentul fata de noi.
DAca nu are bani nici de un suc...si nici sa se ingrijeasca, insa ca nu e deloc deloc descurcaret, harnic si destept, deci...
Ala fara bani ca va sti sa ma iubeasca cu adevarat si stiu ca voi fi fericita.si ca tot veni vorba de bani.nu are bani se poate angaja undeva te angajezi si tu, si impreuna e tocmai bine