anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare fara caterinca. happy Dau funda si vot.

M-am despartit de pretenul meu acum o saptamana:-J. Si l-am sunat acum 2 zile sa vad ce mai facethinking Ca si intre colegitongue...doar suntem colegi de clasa, si vom mai fii inca 4 ani:-J

Discutia, a durat ceva timp, eu am vb mai mult la amuzament:-J. Apoi, la finalul ei, baiatul a trebuit sa plece la un prieten. happy I-am trimis mesaj cuu "distractie placutaa". iar mai tarziu cu ceva de genuu "pff. mi-e dor de tine..." In fineh... Dupa acel mesaj, a inceput sa-mi trimita mesaj si dimineata si seara cu "ingerul meu", "raza mea de soare", etc. Si alte vrajeli de asteah:-J Eu am considerat-o ca pe o vrajeala:-J. Dar mama a zis sa-i raspund. Si mnaah. i-am mai zis si euthinking mm. dar cu toate acestea, in ultimul mesaj (de ieri seara, de pe la vreo 12 jumate) i-am scris daca vrea sa ne impcacam.si nici pana acum nu mi-a dat raspuns.

Ce s-a inteleg eu de aici? Ca a fost totul o bataie de joc:-J. Si km cum sa procedez sa ies din aceasta "joaca", fara a pica de fraiera?thinking

Ca m-am afundat km taretongue.

(povestea e mai complicata intre noi 2, daca vreti, puteti citi intrebarile mele precedente ca sa va dati seamatongue )

Fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:d

Răspuns Câştigător
| DoraDora a răspuns:

Mama e aiurea rau de tot laughing.pai in cazul asta intai trebuie sa stii tu ce vrei siapoi la scoala sau oriunde da nu prin mesaje incearca sa-l iei usor fara sa vorbiti asa serios co sa se sperielaughing ia-l asa in gluma vorbiti ca amicii si afla daca glumeste sau vb serios si vezi ce iese de acolorolling on the floor

3 răspunsuri:
| Aditzu a răspuns:

Zii asa intr un mesaj sau face 2 face "daca a fost o gluma afla ca e una proasta - MARS ca nu's fraiera ta " laughing big grin si gata, da-i in puii mei si pastia de fac asa.

| kurtdcbn a răspuns:

Nuu rolling on the floor scrie-i asa : stiam eu ca esti prea imatur ca sa fii in stare sa porti o discutie serioasa...
insa stai : tu chiar vrei sa va impacati? adica mai ti la el? trebuie sa stii sigur ce iti doresti altfel va iesi o aiureala.in fine. bafta

| andreea13_5992 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa il iei la o discutie serioasa, la scoala daca nu ai unde. dimineata si seara iti trimite mesaje, dar la scoala nu vorbiti? Cel mai bine e sa vezi ce gandeste spunandu-i fata-n fata ce ai de spus si vei vedea daca vorbeste serios. Nu stiu ce sa zic, cu mesajele nu poti sa stii exact daca rade in timp ce scrie sau vorbeste serios.