Mama e aiurea rau de tot .pai in cazul asta intai trebuie sa stii tu ce vrei siapoi la scoala sau oriunde da nu prin mesaje incearca sa-l iei usor fara sa vorbiti asa serios co sa se sperie ia-l asa in gluma vorbiti ca amicii si afla daca glumeste sau vb serios si vezi ce iese de acolo
Zii asa intr un mesaj sau face 2 face "daca a fost o gluma afla ca e una proasta - MARS ca nu's fraiera ta " si gata, da-i in puii mei si pastia de fac asa.
Nuu scrie-i asa : stiam eu ca esti prea imatur ca sa fii in stare sa porti o discutie serioasa...
insa stai : tu chiar vrei sa va impacati? adica mai ti la el? trebuie sa stii sigur ce iti doresti altfel va iesi o aiureala.in fine. bafta
Parerea mea e ca ar trebui sa il iei la o discutie serioasa, la scoala daca nu ai unde. dimineata si seara iti trimite mesaje, dar la scoala nu vorbiti? Cel mai bine e sa vezi ce gandeste spunandu-i fata-n fata ce ai de spus si vei vedea daca vorbeste serios. Nu stiu ce sa zic, cu mesajele nu poti sa stii exact daca rade in timp ce scrie sau vorbeste serios.