Ai raspuns la o intrebare pe care nu ti-a pus-o nimeni, deci, marimea potrivita?
Nu ai tu marimea potrivita pentru mine.
Si din nou raspunsul tau e pe langa intrebare, aici nu vorbesc despre mine, ci despre preferintele voaste, a fetelor, si in plus, n-am interesul in a avea marimea potrivita pentru tine avand in vedere ca nu-mi pasa nici 5 minute persoana ta.
Mi-se falfaie.
Mai mult conteaza grosimea ca daca e prea lung e possibil sa nu-ti intre in gura
Și dacă e prea gros și ai gura mică?
Răspunsul corect ar fi nu există!
Atunci nu stiu e clar ca nu exista adica macar pentru cineva e asa si pentru altcineva e altcumva...
Pentru tine cum e? in centimetri, multumesc
18-20
Felicitari, ai fost prima cu un raspuns pe subiect
Poi da ) Glumesc oricum mersi
Sa inteleg ca n-ai incercat niciodata?
Ca nu am incercat ce?
Daca e ceea ce cred eu, ba da de 4 ori
Sex
Cati ani ai?
Mi-ai pus intrebarea exact dupa ce am raspuns dar eu am inteles oral,,, ala norma de mai multe ori )
15
E greu cu mesajele astea private, nici nu-ti dai seama cand le primesti
Mda tu cati ani ai?
Mesaj privat
Depinde de la fata la fata. Ceea ce este "potrivit" pentru mine poate fi mic sau mare pentru alta fata.
Nea, sunt fata si dupa parerea mea, alte lucruri sunt mai importante, nu marimea. P.S: esti dragut :*
Multumesc, este normal sa te gandesti si la marime cand vine vorba despre sex, nu?
Da, recunosc ca te gandesti si la asta la un moment dat dar atunci cand intervin sentimente, nu mai conteaza asta. ca doar nu poti renunta la o persoana pentru care simti ceva doar pentru ca o are mica) mi se pare ceva absurd.
Hahah, daca ne-ai vedea face to face ti-ai da seama ca nu semanam
La primul lucru care ti-a venit in cap can ai citit intrebarea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: