anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare în special pentru fete/femei:
Care este proba eliminatorie pentru voi atunci când vă alegeți un partener de relație amoroasă?
La mine sufletul și inteligența.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Proba eliminatorie e inteligenta, bunul simt, intelepciunea si sa fie pe aceeasi lungime de unda cu mine.
Pot sa spun cu mana pe inima ca au fost zeci de baieti care nu erau deloc atractivi fizic (cand i-am vazut prima data). Dar dupa ce am vorbit si am vazut cat de inteligenti sunt am inceput sa-i vad ca cei mai frumosi.
Am inceput sa ii iubesc, asa cum le iubesti sufletul si vrei sa fii cu el pe vecie. Corpul fiind doar o carcasa.
Si da, cei mai inteligenti baieti erau plinuti, daca nu chiar obezi.
Si nu mi-a pasat. Cand le vezi inteligenta si bunul simt, incepi automat sa ii vezi frumosi.
Cel putin asa se intampla la mine.
Pacat ca majoritatea baietilor si poate si a fetelor se axeaza prima oara pe corp (caci corpul se va degrada cu timpul). Pacat ca multi nu iubesc cu adevarat, nu simt dragostea la un nivel atat de complex.
Ei se indragostesc de o carcasa, nu de un suflet sensibil, nu de o minte inteligenta.

IUBIREA NU VINE CAND VEZI FRUMUSETE, CI FRUMUSETEA VINE CAND IUBESTI

19 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Nu minti stimate doamne si domnisoare. cu totii stim si stiti si voi foarte bine ca un portofel gros si masina benga va face fericite

| anonim_4396 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

E clar, ai bagat prea multe manele.
Baga si o portie din lumea reala, unde in multe casnicii femeia castiga mai mult decat barbatul.
Sau barbatul conduce masina femeii.
Sau amandoi sunt saraci lipiti pamantului cand se cunosc si prospera amandoi pe parcurs.
Mai lasati deoparte superstitiile astea antice. Lumea nu fuctioneaza pe baza generalizarii si a superstitiilor.

| Mosotti a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Aici gresesti! Le face fericite pe cele interesate de bani doar.
Dar fericite sufleteste le face in primul rand un barbat care le atrage cat de cat, si care apoi sa aiba si ceva calitati morale.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sufletul cum îl evaluezi? Dar dacă e pitic, cocoșat, cu fața strâmbă, cu trei degete la mâna stângă, și șase la mâna dreaptă, dar constați că are un suflet bun și este inteligent, îl alegi?

| ChrisRo a răspuns (pentru sadrian46):

Foarte buna intrebare. Bineinteles ca nu il va alege. Va alege unul ok dpdv fizic. Iar in acest caz afirmatia "nu conteaza cum arata", e lipsita de sens.

| Mosotti a răspuns:

Ptr mine proba eliminatorie este fizicul cum e pentru majoritatea si femei si barbati, insa sigur, depinde ce vreau, daca vreau distractie, nu ma mai intereseaza alte calitati si ajunge fizicul, daca vreau ceva serios, nu ajunge doar fizicul, trebuie sa aiba si suflet, comportament, inteligenta partenera, asta clar.

Deci proba eliminatorie pentru o rel serioasa este si fizicul si sufletul si inteligenta, fara un mix intre toate astea, nu merge. Acest mix este proba eliminatorie.
Ptr distractie proba eliminatorie e doar fizicul.

Deci depinde de caz. Insa si pentru distractie, si pentru rel serioasa, fizicul este proba eliminatorie, nu conteaza ca e doar fizicul proba eliminatorie, sau proba eliminatorie mai e si sufletul si inteligenta.

Acuma multi o sa zica ca fizicu nu conteaza, insa se contrazic cei care zic asta.
Ori mint, ori nu constientizeaza ca, cont si la ei fizicul sa atraga cat de cat macar.

| SilentRain a răspuns:

Bunul simț, și cât rezonează cu mine
Degeaba e deștept daca e nesimțit și are o alta perspectiva total diferita de-a mea

| Emma30555 a răspuns:

Trebuie sa fie sociabil, sa ii placa sa iasă, plimbări, excursii, sa se distreze, sa aibă o gândire moderna, sa fie și inteligent

| Superior a răspuns:

Sufletul si inteligenta - frumos raspuns. Dar n-ai sa vezi asa cev la fetele intalnite de MINE =]

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Contează aspectul fizic, însă niciodată nu ar trebui să fie un criteriu eliminatoriu, iar acest aspect să nu te influențeze în alegerea partenerului.Nu este greșit să fim atrași întâi fizic, însă greșim atunci când ne conturăm în mintea noastră o imagine, când avem un tipar, un șablon după care ne ghidăm când vine vorba de cum să fie acel/acea persoană din punct de vedere al aspectului exterior.Sunt persoane care nu sunt atrase când vine vorba de fizic de persoana respectivă în ansamblu ci o place doar pentru ceva anume,te place pe bucăți.Îi place doar părul tău,sau ochii,sau caută să ai sânii într-un anume fel, sau fundul, sau înălțimea, sau contează să aibă un corp musculos bine conturat. Când cauți la partener/ă și îl/o accepți doar dacă arată exact cum tu îți imaginezi, există șanse să întâlnești ce este pe gustul tău, însă unul din voi sau posibil amândoi să ajungă să sufere și să vă despărțiți. Căci atâta timp cât arăți ca în ziua când te-a remarcat prima dată el/ea îți va fi alături, dar cum trecerea timpului ne schimbă mai mult sau mai puțin fizic atunci nu vei/va mai fi atractiv pentru celălalt și te va părăsi.De aceea căutați să vă impresioneze doar ceea ce are în mintea lui/ei.Doar discutând unul cu celălalt poți afla dacă e sau nu el/ea persoana alături de care o să-ți împarți și petreci viața.Este atât de simplu,însă ne place să ne complicăm,unora le place să fie dezamăgiți,trădați,le place suferința,durerea,le place să fie nefericiți,triști, le place să ducă o viață în îndoială și regrete. Vorbiți întâi între voi, comunicați, conversați, purtați un dialog, asta vă poate aduce o viață plină de împliniri și fericire. Dacă "mintea" lui/ei este "bolnavă" garantat nu vei duce o viață liniștită, oricât de frumos/ă ar fi.Vedem cu ochii,însă alegeți cu mintea. Uite aici exemplu de dragoste adevărată dincolo de aspectul fizic, deși au un copil nu sunt căsătoriți, ea și-ar fi dorit, însă el nu a cerut-o, cu toate astea ea i-a rămas alături chiar dacă nu mai arată fizic ca atunci când s-au cunoscut, căci o infecție i-a "mâncat" corpul, însă dragostea este cea care îi leagă și le dă putere să meargă înainte.
https://youtu.be/dMqeMcIO_9w

| Paul754880338 a răspuns:

Desi nu ma incadrez la categoria numita de tine, pentru a raspunde la acesta intrebare, am sa o fac pentru ca am ceva sa iti spun, ceva care cred eu este important. "Proba eliminatorie"?!?!? Mai sunt si alte probe, mai putin eliminatorii? Dar cum ai ajuns tu pe scaunul central al juriului? Si de ce sugerezi ca si celelalte femei fac la fel, doar pentru ca simti nevoia de sustinere si confirmare?! Ai fi surprinsa sa afli ca esti si tu expusa unui alt juriu, de data asta masculin, care examineaza cum zambesti, cum te exprimi, cum te autointitulezi, cum critici, cum mirosi, cum te pozitionezi pe tine in raport cu cei din jur? Hai! Relaxeaza-te, da-te jos de acolo, lasa sceptrul din mana si incearca sa zambesti, sa fii feminina si vei avea mai multe satisfactii. Daca ti-a spus cineva ca centrul Universului e zona pubiana a femei, sigur ala nu a fost Nicolaus Copernicus. Apropo! Despre mitul zburatorului in scrierile lui Eminescu, ai citit ceva? Ai afla de acolo cum femeia, chiar si aia care se erijeaza in sefa juriului are dorinte, vise erotice si sperante de a intalni dragostea, nu pentru a o juria, ci pentru a se bucura de ea.

| anonim_4396 explică (pentru Paul754880338):

Vai dar frustrat esti man
A intrebat doar ce le plac fetelor la barbati.
Asta nu inseamna ca intrebarea nu se poate pune si invers.
Tu chiar te-ai enervat asa tare ca femeile au pretentii, ca orice fiinta normala, de a trebuit sa scrii un roman intreg? rolling on the floor
Nu a zis nimeni ca tu nu poti avea pretentii. A intrebat ce pretentii au femeile.
Chill out
Linisteste-te
Bea un lăptic cald
Du-te la un terapeut
Ca se pare ca vechile tale frustrari fac acum ca orice intrebara sa para un atac la adresa ta rolling on the floor

| anonim_4396 explică (pentru Paul754880338):

Plus ca majorotatea femeilor (printre care si eu) au zis inteligenta.
Mai mult barbatii au zis de aspectul fizic.

Na, trage tu o concluzie din asta.

Nu te mai ataca din nimic

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Lasa ca si pentru voi, la inceput, fizicul e cel mai important! Nu va mai mintiti atata!

| anonim_4396 explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Faptul ca tii atat de tare la stereotipurile tale incat imi si invalidezi sentimentele MIE (care nici macar nu stii tu ce simt) este extrem de trist.
Chiar nu ma intereseaza ce crezi tu ca simt eu, dar daca tie iti place sa invalidezi sentimentele oamenilor atunci opreste-te numaidecat.
Ti se pare ca a iubi e o minciuna?
Am iubit cel putin doi baieti care la prima vedere nu erau asa atractivi (erau si obezi) dar dupa ce am vorbit si am vazut cat de inteligenti si sensibili erau frumusetea lor a crescut in ochii mei. Erau mai atractivi decat toti actorii si toate modelele masculine.
Da, este important sa fie ingrijiti.
Dar kg sunt doar un numar.
Ma intereseaza mintea si sufletul.
Nu corpul sau kg.
Asa ca, din respect pentru mine, NU imi mai invalida sentimentele.

Pe bune, ai fost tu in mintea mea sau in sufletul meu? De ce iti asumi tu ce simt EU? Sau ce simt alte persoane?

Doar pentru ca tie ti se pare cel mai important fizicul (ceea ce e foarte trist) nu inseamna ca si la altii e la fel.
Chiar nu vreau sa iti demonstrez nimic ca NU imi pasa ce crezi tu, dar
Te rog, NU invalida ceea ce simt.
Punct

| anonim_4396 explică (pentru FilosofulDepresiv2022):

Ma bucur ca ti se pare amuzant.
Doar ca nu e amuzant.
E doar o persoana care simte ceva si nu le permite altora sa ii invalideze sentimentele.
Sentimentele sunt intotdeauna adevarate.
Si nu am sa permit nimanui (daramite unui baiat random de pe net care cu siguranta are o gramada de stereotpuri antice) sa imi spuna,, ce simt eu".
E mintea si sufletul meu, nu al tău.
Tu fa ce vrei cu ce simti tu, dar nu iti asuma ce cred alte persoane.
E chestie de bun simt.

| Monst a răspuns:

Sincer pentru mine inteligenta, bun-simtul, pasiunile comune, frumusetea si apoi urmeaza sa aiba studii superioare sau macar liceul un serviciu bun.

| Halladytu a răspuns:

In sinea lor toate vor unul frumos și delicat, fin și adorabil însă se conformează langa niste urangutani pe care ajung sa îi iubească pe parcurs

| ChrisRo a răspuns (pentru Halladytu):

Nici eu nu o puteam spune mai bine!