E o combinatie intre aspect si modul in care gandeste.Cand e vorba de aspect ma uit intai la ochi, buze, par, apoi la ce se uita toti masculii Daca ar fi sa o luam cu "ce e in interior", mi-ar placea la nebunie sa fie desteapta, responsabila, sincera, sa aiba simtul umorului.
Eh, sper ca am ajutat.Bafta!
Sa fie frumoasa, intelegatoare, iubitoare si desteapta. Cand faci o gluma de exemplu de 1 aprilie sa nu se supere, adica sa stie de gluma. Sa comunice cu mine daca e ceva. Sa nu ma insele.
Pai... sa vedem: La fizic sa arate in general bine (sincer privesc prima data ochii unei fete), sa stie de gluma, sa nu se supere foarte usor, sa nu fie posesiva, sa nu fie aroganta (aroganta la fete nu am suportat-o niciodata), sa nu fie o dependenta de cluburi, machiaj si moda (am zis dependenta nu pasionata), sa fie naturala, sa spuna ce are pe suflet (dar sa stie si sa vorbeasca), a, da... si sa nu fie materialista.
De cucerit... cam greu. Sunt o fire greu de impresionat, deci (aproape mereu) eu fac prima miscare.
Sa fie frumoasa desigur toata lumea vrea (printre care si eu ), dar pe langa asta pentru ca o fata sa ma cucereasca trebuie sa ma inteleaga... cand este de gluma, serios ssau cand am nevoie de spirijin etc.
Multor baieti le place ca fata sa fie "buna rrrrrrau", daca intelegi expresia. Altora le place sa fie ingrijita, draguta, altora le place sa fie mai retrase, adica mai linistite, sa nu strige in public, sa nu se faca de ras...
Buna pe mine personal mar cuceri o fata care sa arate bine, cand ai de glumit sa stie de gluma, cand ai de vorbit serios sa fie serioasa, sa fie de gasca, sa nu-ti fie rusine sa iesi cu ea undeva, si mai ales sa fie civilizata, sa nu fie prea posesiva, sa ma alinte, si sa-mi arate cat mai multca ma iubeste etc...
Atitudinea comportamentul, simtul umorului, ok ok ...si sa fie frumusica dar nu asta e importat