Nuuuuuuuu...
Daca as cunoaste si alte cuvinte care sa descrie iubirea ce o port lui, i le-as spune mereu...
Daca nu sunt spuse la misto sunt suficiente. insa trebuie sa si arati asta prin comportament, prin felul de a te purta cu persoana respectiva.trebuie sa ii dovedesti ca intr-adevar e ceva mai mult decat 2 cuvinte
funda?
Sunt suficiente atata timp cat persoana carora sunt adresate le intelege si/sau intelege ce se ascunde in spatele acestor doua cuvinte.
Eu consider ca in ziua de azi cuvantul te iubesc nu mai are aceeasi conotatie, noi il spunem prea des poate si fara sa simtit intr-adevar asta.sunt suficiente doar aceste cuvinte cand vin pe langa fapte concrete, parerea mea
Nu.Trebuie sa le sustii cu fapte, cu dovezi, cu inima si sufletul.Te iubesc e doar cireasa din varful tortului.
Stii, cat timp sunt sincere si spune din inima, cu niste sentimente bine definite si alaturi de o relatie avansata, da, sunt suficiente! Nu poti spune "te iubesc" dupa o luna...
Cu siguranta sunt suficiente aceste cuvinte conteaza foarte mult momentul in care le spui si felul in care le spui
Buna,nu,pentru ca aceste cuvinte le poate spune oricine, nu mereu cuvintele spuse inseamna adevarul, Faptele conteaza mult.
Salut,,, e suficient acest cuvint cind simti atunci dela persoana data ca din suflet ti-l spune,,,ca cuvint in aceste doua cuvinte intra toate,dar in altele cazuri de ce e greu sa mai spui si niste fraze ca le simti, si vin din adincul sufletului, dar normal daca stii ca merita persoana data.
Buna.uneori poate da,depinde de fiecare.dar eu cred ca mai bine e sa dovedesti ca iubesti,decat sa spui, pentru ca uneori ' chiar daca spui ''te iubesc'' nu inseamna ca chiar iubesti. in genral asa fac tipi mai golanasi, si cei care vor sa ''duca cu zanarelu''o fata.mie una nu-mi e de ajuns sa aud aceste cuvinte.
Nu nu e suficient! Cuvintele fara fapte nu inseamna nimic dar si faptele fara cuvinte ' schiopateaza'.
Pentru a spune cuiva "Te iubesc" trebuie mai intai de toate sa simti acest lucru, apoi sa il dovedesti prin comportamentul tau de zi cu zi fata de acea persoana.