Ma *** in gura lui de limbist si plec! hai pretenu meu ma maI INJURA SI EL dar am atata timp cu el oricum nu se duce acum sa zica la lume ca vai am ****o paia (si nici nu mi-a cerut asta). bagati *** in gura lui si iai mortii in pla si gta ai rezolvat tot!
INDIFERENTA. Mai mult te ataci daca vorbesti cu el pentru ca iti va demonstra cat este de ipocrit. Si cand ai ocazia, fa-l si tu de ****, DAR fi subtila. sa nu-si dea nimeni seama ca tie chiar iti pasa de ce spune acel FENOMEN, chiar si cand vorbesti de el, sa nu se vada ca esti afectata, asa el va pica ca un idiot pentru ca scoate aberatii despre o fata care i-a dat flit. FUNDA?
Cu indiferenta nu rezolvi nimic. Va continua. Daca el mai spune ca te-a f**** spune-le celorlalti ca nici macar de asta nu a fost in stare, ca nu i s-a sculat obiectul muncii, fa-l si tu de ras pe el de fata cu prietenii lui. Ca sa se simta si el umilit.
Sincer astfel de oameni se numesc Ratati Dar in orice caz eu nu i-as acorda atentie si ar inceta probabil, insa daca tu i-ai dat motive nu te astepta sa se opreasca prea curand. Explica-i ca nu il vrei in viata ta si arata-i ca iti este indiferent :d Sper ca te-am ajutat.
L-as ignora,aratandu`i ca nu-mi pasa ce spune el, daca l-am refuzat inseamna ca nu e cel mai potrivit pentru mine, iar cu un asemenea vocabular da dovada ca e redus mintal.
Baietii care fac asta sunt frustrati, logic. Si eu am fost refuzat de fete, multe ori, dar absolut niciodata nu le-am denigrat pentru asta. Am inteles situatia si am mers mai departe! Sunt destule fete pe latura mea, si stiu bine asta. N-ai ce sa-i faci. Ce ar trebui sa faci este sa inveti sa depistezi astfel de specimene care ti-ar face d-astea pe viitor, sa inveti sa fi cinica!
lololololol întreabă:
Mutubal întreabă: