| paramore a întrebat:

Intrebare inspirata dintr-un caz real. ce ati face daca un preot ar incerca sa abuzeze de voi? la spovedanie...intr-o biserica catolica(scuzati cacofonia)s-a intamplat asta, un preot pipaia fetele si femeile, nu numai asta, dar ma rog, in general fetele tinere.si doar una a avut curajul sa reclame asta.au venit reporterii cu camera ascunsa, au verificat cu 3 fete, preotul a incercat sa intretina raporturi sexuale cu toate 3straight facecand reporterii l-au luat la intrebari a spus ca nu a facut asa ceva si babele i-au luat la goana cu pietre pe cei dl tv, spunand ca parintele e facator de minunifrustrated.inteleg,lor poate le placea. dar ca fetele care pe urma plangeau, si spuneau ca sunt traumatizate, de ce nu au reactionat? chiar nu pot sa inteleg. voi ce ati face? mascotele TPU care s-ar fte si cu bunicu sa se abtinastraight face

Răspuns Câştigător
| RXN a răspuns:

Eu nu merg la biserica, dar recunosc ca daca mi s-ar face avansuri, initial i-as da o palma, doua, mai ales ca ma enervez repede la gesturi de genul, apoi as depune plangere. Mi se pare ca toata lumea a luat-o razna, inclusiv toti cei ce au treaba cu 'cele sfinte'. Nu stiu ce sa spun, eu ma indoiesc ca preotul pipaia mamaiele, prin urmare ele ori nu stiu care-i de fapt treaba, ori merg pe vesnicul principiu'nu vezi cum starnesc astea mintile barbatilor? Nu vezi cum sunt imbracate? etc'.
In general, in cazuri de genul nu se reactioneaza de rusine si din cauza sentimentului de vina. E greu sa iti faci curaj sa spui ce ti s-a intamplat dupa un abuz sau, mai rau, un viol, de aceea de multe ori vinovatii scapa nevinovati...

7 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Lasă discriminarea, da?
L-aș gâdila un pic la oase chiar în casa Domnului.
Pa, pa.

| Bacemi a răspuns:

Fii sigur ca babele nu aveau alte ganduri. Nu cred ca e loc de glume aici, asa cum au unii tendinta. Pur si simplu erau oarbe. Refuzau sa vada adevarul. Asa cum unii oameni respecta cu sfintenie o traditie si nu o credinta in adevaratul sens al cuvantului. Nu degeaba am spus asta, pentru ca si aici tot babele stau in fruntea celor orbi. Referitor la fete, erau rusinate. Atat sa spun ce li s-a intamplat cat si faptul ca un preot si mai ales unul in care multi au incredere a fost autorul faptei. Practic ele au simtit atunci ca daca ar spune ce s-a intamplat ar aduce un afront religiei si nu preotului ca om. Pentru ca si ele, prin astfel de intamplari au ajuns sa vada altfel lucrurile.

| Elena1234456 a răspuns:

Eu nromal ca as reclama. Daca face asta nu mai este slujitorul Domnului, nu?

| SeNyS a răspuns:

Din cate stiu, preoti catlici nu au voie sa aiba femeie/sotie, acesta nu s-a abtinut, pacat, normal ca ar trebui reclamat, banuiesc ca la babe nu s-a dat, deci alea d'aia nu stiau!

| RUMBURAK a răspuns:

Poate le facea minuni la babele alea.genul de minuni care te duc la extaz dar nu la cel mistic.doamne fereste.

| RUMBURAK a răspuns:

Of doamne ce va mai place sa va luati in serios.mai ales voi experti! viata trebuie traita cu zambetul pe buze.rezolvati voi problemele omeniri, santeti psihologi si psihiatri de serviciu! eu prefer sa nu traiesc judecand oameni si dand verdicte. judecatorul este unul singur si eu nu vreau sa ii iau in nici un fel atributiile.

| nowin a răspuns:

Biserica catolica este o cacofonie acceptata.alaturi de Luca Caragiale si parca mai era ceva.

eu nu as mai merge la acea biserica happy simplu