Eu nu merg la biserica, dar recunosc ca daca mi s-ar face avansuri, initial i-as da o palma, doua, mai ales ca ma enervez repede la gesturi de genul, apoi as depune plangere. Mi se pare ca toata lumea a luat-o razna, inclusiv toti cei ce au treaba cu 'cele sfinte'. Nu stiu ce sa spun, eu ma indoiesc ca preotul pipaia mamaiele, prin urmare ele ori nu stiu care-i de fapt treaba, ori merg pe vesnicul principiu'nu vezi cum starnesc astea mintile barbatilor? Nu vezi cum sunt imbracate? etc'.
In general, in cazuri de genul nu se reactioneaza de rusine si din cauza sentimentului de vina. E greu sa iti faci curaj sa spui ce ti s-a intamplat dupa un abuz sau, mai rau, un viol, de aceea de multe ori vinovatii scapa nevinovati...
Bună.
Lasă discriminarea, da?
L-aș gâdila un pic la oase chiar în casa Domnului.
Pa, pa.
Fii sigur ca babele nu aveau alte ganduri. Nu cred ca e loc de glume aici, asa cum au unii tendinta. Pur si simplu erau oarbe. Refuzau sa vada adevarul. Asa cum unii oameni respecta cu sfintenie o traditie si nu o credinta in adevaratul sens al cuvantului. Nu degeaba am spus asta, pentru ca si aici tot babele stau in fruntea celor orbi. Referitor la fete, erau rusinate. Atat sa spun ce li s-a intamplat cat si faptul ca un preot si mai ales unul in care multi au incredere a fost autorul faptei. Practic ele au simtit atunci ca daca ar spune ce s-a intamplat ar aduce un afront religiei si nu preotului ca om. Pentru ca si ele, prin astfel de intamplari au ajuns sa vada altfel lucrurile.
Eu nromal ca as reclama. Daca face asta nu mai este slujitorul Domnului, nu?
Din cate stiu, preoti catlici nu au voie sa aiba femeie/sotie, acesta nu s-a abtinut, pacat, normal ca ar trebui reclamat, banuiesc ca la babe nu s-a dat, deci alea d'aia nu stiau!
Poate le facea minuni la babele alea.genul de minuni care te duc la extaz dar nu la cel mistic.doamne fereste.
Of doamne ce va mai place sa va luati in serios.mai ales voi experti! viata trebuie traita cu zambetul pe buze.rezolvati voi problemele omeniri, santeti psihologi si psihiatri de serviciu! eu prefer sa nu traiesc judecand oameni si dand verdicte. judecatorul este unul singur si eu nu vreau sa ii iau in nici un fel atributiile.
Biserica catolica este o cacofonie acceptata.alaturi de Luca Caragiale si parca mai era ceva.
eu nu as mai merge la acea biserica simplu
angelica02 întreabă: