| ShowTim3 a întrebat:

Intrebare intrebatoare big grin daca iti place de o fata, mult, e super buna, e draguta rau, toate cele ce sa mai.
Si, sa zicem ca ar veni la mine si mi-ar zice ca vrea sa faca sex (din prima asa ) voi ce ati face? eu nu stiu dc parca as zice nu, pentru ca merita mai mult, asta inseamna ca imi place pentru ce e sau pentru cum arata?
Si, chestia asta e mai des intanlita sau mai rar?

3 răspunsuri:
| VanillaBl a răspuns:

Eu i-as da la cioc si la revedere(daca as fi baiat). Dar daca esti baiat si iti place enorm de ea, si iti propune asta si sare pe tine, e foarte posibil(90%) sa iti dai drumu pe tine( mi s-a intamplat si mai rau).

| AndraCB a răspuns:

Tie iti place de ea pentru ce e, dar ea se place pentru cum arata, si singurul ei mod de a-si dovedi ca are dreptate e sa fie o tipa usoara... Cred ca asa si merita sa fie tratata, iar tu meriti sa cauti o fata cu maniere si cu mai multi neuroni functionali. laughing

| Fishhh a răspuns:

"Chestia" asta e intalnita des, depinde de varsta si de locatie. Oricine stie ca in Romania iti dai seama de iq-ul unei persoane in primele 5 minute in care vorbesti cu ea, asa ca nu strica cele 5 minute de "talk" inainte de actiune.Si in caz ca observi semne de retardare mentala iti recomand sa o ocolesti oricat de "buna" ar fi