| DJSkillzPhiladelphia76ers a întrebat:

Intrebare intrebatoare. daca o fata iti tot zice pe mess ca te iubeste si vrea sa fie cu tine si nu stiu ce dar nu vrea sa se vada cu tine nici la scoala nici afar nici nicaieri dar pe mess sa te bata la cap ca tot eu nu o plac ca nu tin la ea... daca e pe mess si de ex am un pic de treaba(joaca rapidu) si nu vb un pic cu ea se supara. cum pot sa actionez in aceasta situatie califragistica descocostarcibila?laughing

Răspuns Câştigător
| Romancutza a răspuns:

Da-te pe invisibil la ea, sau explica-i ca te uiti la meci, si zii sa il urmareasca si ea, asa il veti urmari ambii, fiecare la casa lui.
Iar daca nu tii la ea, de ce nu ii dai ignore, zii sa-si vada de viata ei ca nu merita sa mai incerce cu tine, sau fai cunostinta cu un alt baiat. dar sa vorbeasca pe mess si cu ala, poate pe urma o sa inceapa sa-l bata la cap pe ala.

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

II zici ca nu ai timp de bambilici, stiind ca ea e o proasta ii dai ign. si gata nu te mai bate la cap.

| DJSkillzPhiladelphia76ers explică:

Mentionez ca varianta de a-si bate joc de mine sigur nu e fiindca asa face de mai bine de 1 an si daca era sa-si bata joc de mine se plictisea deja

| DJSkillzPhiladelphia76ers explică:

Sincer tin si eu la ea dar nu stiu. sa se dea alta persoana nici asta nu e valabila fiindca stiu eu ca ea e

Răspuns utilizator avertizat
| BuBuulicious a răspuns:

Poate chiar tine la tine dar este prea timida...deasta nu vrea sa te vada.thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ajuta comunitatea de 10 000 de Romani sa impuna respect si sa reziste atacurilor rautacioase ale maghiarilor
http://www.erepublik.com/en/referrer/lostROsoul
HAI ROMANIA!