| IateyourCookie a întrebat:

Intrebare intrebatoare...
La cati ani va placut de o fata/un baiat prima data? big grin
FUNDA pentru kel mai simpatik raspuns :X

Răspuns Câştigător
| Octaviana_9832 a răspuns:

Eram micuta... cam prin clasa 1 de un vecin cu care eram prietena foarte buna si ieseam mereu pe afara impreunahee hee. Si el ma placea, eram intr-un fel ca doi frati care se placeau laughing. Ne ajutam reciproc, el ma apara day dreaming. Atunci era doar o simpatie... happy.

La 12 sau 13 ani m`am indragostit cu adevarathee hee.

19 răspunsuri:
| dulcik99 a răspuns:

Pai.la 10 anisoribig grin

| MsdfdsSeArde a răspuns:

Mie ...imi place de o fata avem 14 dar nu am tupeul nici sa o privesc in ochi... nu am tupeu nici sa vb cu ea.
Stiu...Stiu e jenant big grin dar nu pot sa fac nimic in legatura cu asta

| cOnTexT a răspuns:

Buna, pai sincer la 10 ani mi a placut de prima fata big grin, si jucam cu ea carti, si cine pierdea era pupat pe guritsa de alalalt tongue nu are nici o logica acum dar atunci a avut! a fost frumos Nu a fost o relatie sau ceva de genu am fost doar cei mai buni prieteni, ne jucam...etc

| Ambrus a răspuns:

10 anisorilaughing

| forever4you a răspuns:

Pai sincera sa fiu de la 5 anirolling on the flooreu cand eram mica ma indragosteam de toti... dar cu adevarat adevarat la 11 anilaughing

| LifeFail a răspuns:

Pfooai.
Prin clasa a doua, a treia(multi ani de atuncihee hee)
Oricum a fost doar o joaca de copiioh go on

| amanda33 a răspuns:

mama preda intr-o scoala pentru copii cu nevoi peciale. eu cand eram clasa 1 ma duceam dupa ea la scoala de vizavi unde preda ea si in orele ei libere ma ajuta la lectii. preda la clasa a sasea. acolo avea cel mai frumos baiat din lume( asa credeam eu la vremea aia). cred ca a fost prima iubire si aveam decat 7 ani jumate.
nu am spus la nimeni, e prima data cand vorbesc de asta.

| shtephie a răspuns:

Pai...la gradinita mi-a plaqt de un coleg...pe la 4-5 ani :X

| Elena1234456 a răspuns:

La gradinita happy. Imi placeau cariocile lui smug.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vaaai...la gradi ne pupaceambatting eyelashes

| Bubles a răspuns:

Pai in clasa a4a simpatizam un colge
Dar in clasa a 7a m-am indragostit prima data
love struck

| pItIcOt_7652 a răspuns:

8 ani.am 15 ani acum si ink il plac love struck

| bumbam a răspuns:

La 13 ani de o fata eram si eu in al 9 cerlaughing

| bombolinna a răspuns:

Pailaughing aveam 5 ani si ma duceam la gradinita cu un vecin de'al meulove struck ne tineam de mana, stateam cu el in banca, faceam totul impreuna.Si de fiecare data cand parintii mai glumeau cu mine si ma intrebau de cine imi place spuneam ca de ellaughing. Ce sa stii la 5 anisori?!love struck

| Humphrey a răspuns:

13 ani big grin

| TheOnLyOnE a răspuns:

La 4 anisori happy

| Razvan a răspuns:

De cand ma stiu am avut o admiratie aparte pentru vecinul meu.Nu numai ca era frumusel dar era si sociabil si glumet.Desi diferenta dintre noi era de 17 ani mereu m-am inteles bine cu el.Pana s-a insurat cu o scorpie care il tine sub papucwaiting

| CristalClear a răspuns:

Avem 6 ani, eram in clasa cu cel mai dragut baiat din gradinita.Toate il placeam...era asa simpatic...toti baietii se bateau, dar el nu, el se juca cu noi, fetele, plus ca era si foarte frumusel la fata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... la gradinitsa imi placea mult de un coleg, de fapt toate fetele il placeau, si toate il pupaceam laughing... dar cu adv indragostita am fost in clsa a 5 a de un baiat mai timid, blond, cu ochi albastri din clsa a 7a si el ma placea pe mine. dar nah. asta-i viatahee hee