Trebuie sa existe si chimia aia. dar totusi trebuie sa iti iei o masura de siguranta ca in ziua de azi orice e posibil. daca mi-ar place de tipul respectiv...la prima abordare as rade putin, as crede ca e gluma la a doua as ceda .si probabil ca la o intlnire as merge cu prietenele .sa nu fiu singura. oricum dubioasa intrebarea. .sau problema
Daak tie iti place si crezi tipul prezinta interes e ok... daca e genul care s-ar indragosti de orice tipa, nu...depinde de multe aspecte de multe ori un astfel de contact vizual face cat 100 de cuvinte...deci parerea mea e k merita incercarea in kzul in care iti place q adevarat, va cunoasteti si apoi o sa vezi cum decurg lucrurile
La mine de obicei isi trimit prietenele sa-mi ia numarul de telefon, sau daca vin langa mine, se pierd in cuvinte si trebuie sa preiau eu initiativa. Eu sunt mai direct. Cand imi place de cineva, ii spun in fata, fara ocolite. Cand eram mic, eram mai timid, acum sunt adult si nu ma mai rusinez. Si ca sa-ti raspund, eu cred ca prima varianta este foarte adecvata sa abordezi un strain care-ti este simpatic. A doua varianta este, hmm,... dulce, dar mie-mi plac cei cu initiativa. Raman la prima varianta.
Buna
daca tipul pare serios...si cu adevarat interesat ar trebui sa faci o incercare. dar trebuie sa fii atenta pentru ca acesti tipi care apar asa pe neasteptate nu au intotdeauna intentii bune si serioase.
bafta!
pa pa!
Parerea mea, nu poti avea incredere in cineva care te abordeaza asa pur si simplu...
Nu cred in vorbe goale, o persoana straina ramane straina, iar nr de tel la fel de strain!
croissant întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: