anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare mai ales pentru fete: Ce parere aveti despre baietii care sunt timizi la varsta de 15 ani jumate?
Va incanta cand vedeti un astfel de bait? Va determina sa lasati capul in jos si sa redeti? Ce va determina sa faceti?

3 răspunsuri:
| Laurentiu_4547 a răspuns:

Si eu sunt baiat si sunt la fel ca tine doar putin timid dar nu e un lucru rau in asta sunt si fete care le place baieti timizi dar trebuie sa fi si putin indraznet nu timid sa nu scoti nici o vorba ca nu numai fetele vor rade vor rade si baieti vor crede ca esti prost fi indraznet putin ca nu ai nimic de pierdut dar nici prea indraznet ca atunci devi cam nesimtit si fetelor nu le plac asemenea baieti. Mult succes sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intai de toate is baiat big grin, laurentiu a zis bine, e bine putin sa fi indraznet dar nu prea mult ca ce e mult strica. am mai vaz mesaje deale tale pe aici mai toate legate de timiditate, prietene nu e rau sa fi timid, dar nici exagerat.cat despre fete, asteapta sa stii ca se va merita asteptarea. uite la mine am avut prima prietena dupa 17 ani ea cu aproapte 2 ani mai mare, eram intr-o clasa la un prieten (sunt cu liceul in alta tara)si am vaz o fata frumoasa ca s-a ridicat de pe scaunul ei, eu i-am zis lui X uite ce corp frumos are, (neestiind ca mai sunt romani in clasa) ea s-a intors la mine nezicand nimic rosie ca maru la fata s-a intors si a plecat dar de atunci parca eram pe alta lume asa mam simtit, dupa aia am luat legatura cu ea pe mess(miera prea rusine sa vb cu ea direct pentru primele 3 4 saptamani) si dupa un am am inceput sa fim impreuna deabinelea, acum am 1 an si 4 luni impreuna, un weekend la fiecare 2 sap vine si doarme cu mine, in afara ca nevedem zilnic si iesim mult impreuna. ce vreau sa zic pereche chiar exista pentru toti dar trebuie sa astepti, de frumos nu-s fat frumos, nu-s nici frumos nici urat, dar am asteptat fata care ma ales pentru ce e inauntrul meu. si zic ca sa meritat asteptarea prietene. tiam scris romanul vietii mele ca sa intelegi ca va veni ziua ca iti va trimite cupidon si tie si ei o sageata in fund si va veti alege pentru cea ce sunteti ( scuze ca zic fund dar e amuanta fraza laughingwinking )si de timideze o sa inveti sa nu mai ai problema, de cand cu ea sincer sunt mai sigur pe mine si nu prea am asa problema ca inainte, mult succes si sper ca te-am ajutat

| TweetyRebeLa a răspuns:

Nu ma face sa rad. Daca e timid inseamna ca e cu bun simt. Ar rade o fata care asteapta ca tipul respectiv sa sara pe eahappy. Parerea mea. Eu cel putin as sta de vorba cu el. Nu mi se pare nimic grav sa fii o persoana timida!