"Să mă prezint „ aici virgină"...mda, nu-i asa greu sa o zici/scrii, deci... : Prezent, virgina la peste 16-17 ani.
Ce-ți mai place să îți expui intimitatea.
De ce l-ar interesa pe un necunoscut ce faci sau nu în pat?
E treaba ta ce faci, dar zic și eu.
Intocmai, e un strain...asta ma determina sa spun. In plus, ei au viziunea asupra noastra ca suntem tarfe, ne baga in aceiasi oala pe toate.
Probabil e o speranta tampita de a-i determina sa nu mai creada ca "toate-s la fel". Ce sa fac si eu...incerc.
In plus nu consider a fi un lucru rau "a fi virgin", dimpotriva. Vointa de caracter si mai ales insasi caracterul, n-au multi.
O zi buna sa ai, Jelli.
Am înțeles punctul tău de vedere. Drăguț.
Mai era unul Spestnaz sau cum îi zice pe site, are avatar cu o femeie tăiată cu semnul de interzis.
Mereu se vor găsi alți dezamăgiți să ne catalogheze așa.
E foarte bine să fii virgin la vârsta pe care o am eu acum. Nici măcar nu e timpul.
L-am gasit si am vazut imaginea la acest individ. Probabil a aflat stirea si s-a speriat ( Stirea cum ca peste 5 milioane de ani nu vor mai exista barbati ).
Este doar problema lor, pe noi nu ne afecteaza cu nimic misogismul lui/lor.
Da, mai ales că, dacă nu am fi noi, ei nu s-ar mai putea reproduce, cel puțin momentan. Și pentru noi se aplică.
Ne afectează dacă suntem naive și picăm pe mâna unuia care crede cu putere că-s toate la fel, așa că toate merită la fel tratate. Am mai văzut din ăștia.
Despre ce naiba vorbiti voi aici? Ce legatura are cu mine?
Daca aveti o conversatie intre voi ce nu are legatura cu pagina asta, o puteti continua pe PM
Vorbim despre fetele virgine la 16-17 ani, iar conversația a deviat. Atâta tot.
Eram oarecum ingrijorat de directia conversatiei voastre (sincer, ati deviat RAU) si aveam un pic impresia ca m-ati bagat in groapa cu "misogini" (dar nu eram sigur)
Ai văzut bine.
Imi place ca tii sa ai ultimul cuvant, dar te inseli (dau vina pe varsta, esti in perioada aia conflictuala a vietii, te iert )
Măi Bugs Bunny, am trecut de perioada în care mă luam în gură cu toți și țineam să fiu eu aia care să arate că are dreptate. De fapt, am fost renumită pe site pentru asta, dar cu ceva influențe din afară, m-am oprit.
Nu am vrut să mă iau în gură cu tine sau cu cineva de pe aici.
M-aș bucura să mă înșel, iepuraș. Nu de alta, dar pentru noi întrebarea sună ceva de genul „toate fetele sunt niște panarame care își bat joc de viața lor sexuală și și-o pun foarte devreme". Măresc TOATE.
Poate nu e așa, dar gândește-te, cum mă pot simți eu ca fată virgină de 16 ai când văd sau înțeleg așa ceva? Mă simt băgată-n aceeași oală cu alea pe care nu le sufăr, care îmi fac generația de râs.
Repet, nu spun că ai intenționat asta, dar asta s=a înțeles.
Hai ca esti adorabila! Premiul pentru cea mai apriga aparatoare a onoarei femeilor se duce la Jelli.
Vad ca a starnit ceva controverse intrebarea asta; venind din partea unui barbat imi cam dau seama de ce dar pana la urma nu sunt eu cel care vine zilnic pe site-ul asta si spune ca a facut sex la 13, 14, 15 ani.
Si acum sa lamurim treaba cu felul in care vad eu lucrurile. La 16-17 ani, cineva care aude de o fata de aceeasi varsta ca a facut sex e posibil s-o catalogheze "panarama", mai pune 2-3 si asa se formeaza o conceptie. Dar conceptiile se mai schimba asa ca n-are rost sa te oftici atat si daca e unul care o tine numai pe-a lui ce sens are sa-ti bati capul cu el.
La 26 ani, eu le vad pe astfel de fete niste curioase prostute si neinformate, si fenomenul o moda tampita. Dar eram curios sa vad cat de departe s-a ajuns (nu demult citisem de una de 15 sau 16 ani parca, care vroia sa-si piarda virginitatea intrucat colegele ei radeau de ea, fiind ultima care nu facuse pasul asta).
In concluzie, mi-a placut discutia, a fost foarte sanatoasa. Merci
Cam se stiu in mare parte secretele lumii. asta nu ai cum s-o aflii. nu mai incerca
Sigur că există. Ca şi virgine de 18-22 de ani şi peste. Spre a te asigura, poţi consulta un chestionar pe această temă postat pe blogsite-ul la care scriu.
Desigur, sunt destule fete cuminți pe lumea asta. Doar să știi să nu le cauți prin cluburi, pe la marginea orașului pe bordură, baruri sau afară noaptea, ieșind de pe geam.
Caută într-o bibliotecă, un grup de dezvoltare personală, un cerc literar, la fitness... oh, ai prins ideea că trebuie să știi unde să te uiți după ele.
Și nu toate sunt pentru că ar fi echilibrate și știu ce înseamnă de fapt să îți trăiești viața, ori nu au avut iubit sau vor să se mențină din alte motive cum e căsătoria. Dar există, crede-mă.
Și e normal să fie așa.
Aici nu e vorba de cautat, intrebarea asta n-are absolut nici o directie, e pur si simplu de statistica, sa-i zicem
Eh acum și tu, doar nu crezi că o să mă prezint „aici virgină".
Cine ar face asta? Să fim serioși.
Doar maicutele de la manastire alea vor fii toata viata FUGI la elee )))))))
anonim_4396 întreabă: