| cossmy a întrebat:

Intrebare mai mult pentru baieti, dar daca vor, pot si fetele sa zica o vorba doua: Sa zicem ca e o fata superba. Corp de vis, funduletz asa bombat si fain, picioare super etc. Cum v'ar place sa o vedeti? Imbracata cu niste blugi stramti pe ea, sa se vada toate formele si pe tocuri, sau in fusta/rochie, sa i se vada picioarele si sa dea asa frumos stanga dreapta din fustitza?tongue...

Răspuns Câştigător
| anduta160 a răspuns:

Daca are un corp frumos si o infatisare placuta ii sta bine in ambele tinute, depinde unde merge etc. Dar conteaza mult si ce are in interior fata, nu numai aspectul fizic.Sunt fata.

10 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ce sa zic! Fantezii, fantezii... laughing
Imi place si sa vb frumos, ca daca te iei numa' dupa cum se misca poti ajunge in rahat... fantezie cu rahat. rolling on the floor

| Floreenofficial a răspuns:

Fustita :X
nu pentru fund...ci pentru picioare mai mult dar oricum e si vara si arata si mai elegant.smug

| cossmy explică:

Aici ai dreptate. Ca daca e o balbaita din aia, care nici macar un acord nu stie sa faca corect, mai bine nulaughing

| adi4ever a răspuns:

Creca deja ai ejaculat, la ce imaginatie ai...

| Adyr0 a răspuns:

Eu as vrea s-o vad mai mult dezbracata decat imbracata laughing

| FunkYboy a răspuns:

Cel mai mult conteaza calitatiile si apoi frumusetea. Oricum mai bine in blugi stramti happy
(Nu sunt expert si unele fete ma sperie si sunt crude si rele!)

| Timeea_1190 a răspuns:

Total de acord cu anduta. Degeaba e frumoasa fata in exterior daca in interior e goala. Un suflet cald si binevoitor poate face mai multe decat un corp sexy. Baietilor mai uitati-va si voi la temperament, comportament, si etc nu doar la fizic:*.

| Timeea_1190 a răspuns:

Am uitat sa adaug ceva: Cum e mai placut? Sa aiba fata un corp de nota 10 si cand vrei sa dai curs unei discutii abia iti vorbeste sau are un vocabular vulgar? Sau Daca fata are un corp de nota 8 si da curs discutiei cu mare placere si vorbeste foarte frumos?

| Timeea_1190 a răspuns:

Pt Zataki. Da e important ce vorbeste dar nu e tot una cum se exprima. Sau tie iti e tot una cum vorbeste o fata cu tine? In fine.hee hee

| Zataki a răspuns:

Pentru " Timeea" : nu are importanta cat de frumos vorbeste, conteaza ce vorbeste