anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare mai mult pentru bărbați, dar pot răspunde și femeile.

Dragi bărbați, să zicem că vă interesează o femeie și încercați să o curtați. Rezultatul e unul nefavorabil pentru voi: ea vă refuza, va și mustră pentru încercare, dar va si antipatizează o vreme îndelungată pentru încercarea voastră.

Ce părere aveți despre asta?
Să vă deteste că v-ați arătat interesul față de ea. big grin

Răspuns Câştigător
| wildthing a răspuns:

De ce ma "mustra" si ma antipatizeaza pentru incercare? Pentru ca am indraznit sa o curtez, desi-i sunt inferior (in opinia ei)?winking
Ha ha!
Daca mi-am manifestat interesul fata de o tipa, iar ea ma refuza, o ignor din secunda doi, deci mustrarea si antipatia ei, ma lasa rece.winking

7 răspunsuri:
| Lrs2015 a răspuns:

Daca era o femeie cu caracter, doar refuza daca nu dorea din varii motive. Cand si mustra mereu este o scorpie care gaseste PLACERE in a mustra un tip care o curteaza. De asemenea, o femeie implinita nu mustra asa si nu gaseste placere in asta

| Niciunnumedeutilizator a răspuns:

Aș crede că fata este o ciudată.
Pot înțelege să mă refuze, dar cu ce-am jignit-o? De ce s-a supărat? Dacă am încercat s-o curtez înseamnă că este frumoasă, inteligentă și bună, altfel o lăsam în pace. Deci de ce s-ar simți jignită?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da, mi s-a întâmplat și nu doar o dată. Ei, și?

| Violleta2022 a răspuns:

Esti tare gresita fetita, cu gandirea asta.

Nici un barbat nu-si face reprosuri de cate sute de femei ii refuza, pana gasesc una disponibila.

Asta face parte din viata de vanator a barbatului!

| JohnnyPacate a răspuns:

Panarama..alta

| Emma30555 a răspuns:

Se întâmplă destul de des. Cred ca unii poarta și ei pica când sunt refuzați și tratați cu superioritate.

| Ganderoaica a răspuns:

Proastă; te simți in primul rand flatată și nici să nu recunoști asta...