Un raspuns mai sec probabil, nu exista sa iubesti si sa suferi, daca iubesti nu suferi. Daca iubesti si esti iubit bineinteles.Suferi atunci cand ai impresia ca esti iubit si ca iubesti.Totul sta in sinceritate la urma urmei si in simturi.Adevaratele simturi.Reflectea-za
Ar fi ideal daca am putea iubi fara sa suferim. Cred ca fiecare dintre noi am suferit din iubire, macar o data in viata. E firesc, pana la urma. Cand iubesti, te daruiesti cu totul persoanei la care tii, iar daca aceasta nu-ti impartaseste sentimentele, suferinta este cu mult mai dureroasa.Suferinta mai poate fi atribuita sacrificiului. Dar cred ca totusi, in iubire niciun sacrificiu nu e destul de mare si suferinta asta... intr-un final, e relativa. Depinde de fiecare individ in parte, de cum percepe notiunea de "iubire" ori "suferinta", de cat de afectiv ori insensibil e.
In cel de-al doilea caz, era o vorba care spunea "cel care n-a iubit niciodata sa plece dintre noi plangand"... cred ca e o suferinta mai mare in inexistenta iubirii. E dureros sa nu ai inima, sa nu simti nimic. Suntem oameni si sentimentele ne domina.
Succes, pa-pa!
Dupa parerea mea cred ca e bine sa iubesti...chiar daca este riscul de a suferi
motive sunt destule
Daca esti iubit mrita sa iubesti chiar daca mai si suferi.si la sf de relatie mereu ai ceva de invatat si mereu vei ramane cu niste amintiri placute.eu am suferit destul de mult la sf rel chiar daca l-am iubit si poatebma iubit si el greselile amandurora neau departit. oricum cu toate ca am suferit numi pare rau ca am iubit:Xsi da prefer sa iub si sa mai i sufar decat s nu iubesc deloc.cand iubesti simti ca ai pentru ce sa traiesti pentru cine sa te trezesti dimineata:Xmie asa de dor...
. E bine sa iubesti. oricum in iubire mereu vei suferi Sh.asta depinde de persoana care tine mai mult la cealalta. Daca uh vei tine mult la iubita ta, atunci uh vei suferi. daca nu, invers.Eu iti urez f mult noroc in dragoste:*!
My point exactly, Emeraude! dar dragostea e nobila, merita sa te sacrifici in numele ei.
Asta depinde. De iubit tot trebuie sa iubesti candva si de suferit oricum suferi Asta e ciclul vietii.
Nu cred ca un om se poate simti implinit daca nu iubeste. E ca si cum ai fi incomplet. Chiar daca suferi, intr-un fel si asta e o parte frumoasa a iubirii si poti invata multe din experiente de genul asta. E ca si cum ti-ai pune iubirea la incercare
Deci da, e mai bine sa iubesti si sa suferi.
In ziua de azi nu merita sa mai iubesti, toti isi bat joc unii de altii, pui suflet intr. o relatie si apoi suferi, iar partenerul trece mai departe fara nici. un regret iar asta mareste suferinta.
Acum sunt pe cale de disparitie oamenii care pun suflet intr. o relatie asa ca mai bine te sfatuiesc sa nu iubesti din prima doar daca vezi ca relatie capata deja ceva timp si partenerul/partenera te iubeste bafta in dragoste
Daca iubesti, nu ai cum sa nu suferi. E imposibil sa nu se intample ceva care sa te faca sa suferi. Parerea mea e ca mai bine sa iubesti si sa suferi, pentru ca suferinta e trecatoare, decat sa nu iubesti.
Cum ar fi daca tu ai iubi o fata si ea si-ar bate joc te tine? Mai intai vezi ce si cum e tipa...
Faza cu suferinta e relativa indiferent ca esti fata sau baiat daca iubesti sincer vei suferi e bine sa iubesti si sa suferi descoperi iubirea cum e
Anonima17191 întreabă: