Nu de fiecare data, adica draq merge asa s-o arzi cu unu doar pentru bani da nici asa exagerat ca dupa e batator la ochi
Daca ai pe cineva langa tine cu care ai ce sa vorbesti, compenseaza toata bogatia.
Toate va ganditi numai la **** si bani, lasati vrajeala, e logic ca nu ati prefera unul sarac in detrimentul unui baiat"bogat" cum zici tu, va place sa fiti tinute in puf dar nu va pasa de chinul prin care trec barbatii tocmai pentru a va face pe voi fericite.Mereu spuneti ca barbatii sunt misogini dar adevarul e ca femeia il face sa fie asa pentru ca"danseaza" dupa cum vrea ea.
Vorbeste naibii pentru tine. Am destui bani pentru mine. Fostul meu prieteni abia daca avea bani sa vina sa ne intalnim, o data pe an, fiind o relatile la distanta. Gandeste inainte sa vorbesti, nu fii tu avocatul femeilor, atotstiutorule!
La 14 ani ai tai ai suficienti bani? Poate au parintii tai draga, nu mai sarii de cur in sus atata.Mai bine te-ai preocupa de scoala decat de lectii de moralitate, ca voi generatiile astea cretinopate care veniti din urma scufundati tara. Eu criticam femeile nu eram avocatul lor, un avocat are sarcina de a te apara asa ca pune mana si fa ce am scris mai sus, nu mai venii cu povesti de adormit despre tine.
Cum *** vine asta normal da cu care ai ce sa discuti, cum depaseste celalalt tiparu normalitatii? doar pentru ca e tamp? ala n-are multa minte in cap stie doar sa faca bani ) incerci sa il convingi sa iesiti in oras el prefera sa stea acasa si sa se joace de-a banii
Buna.
Prefer baiatul normal cu care am ce discuta. Banii azi ii ai maine nu-i mai ai. Si cel care e mai prostut si are bani, cu siguranta sunt ai parintilor, ca el daca e prostut nu cred ca stie sa gestineze o afacere.
Daca cel normal ai ce sa discuti, asta insemnand ca este inteligent, poate avea propria lui afacere si o poate gestiona cu usurinta.
See'ya!
anonim_4396 întreabă: