Nu m am schimbat deloc fizic.Psihic ft mult. Privesc viata din alte perspective, si nu mai sunt asa geloasa pe lumea din jur pe bune. Pe mine m-a ajutat sa ma maturizez
Buna, nu, totul este normal ca inainte, nu cred ca daca ti-ai inceput viata sexuala te simti altfel sau vezi lumea cu alti ochi. Pur si simplu ti-ai inceput viata sexuala care implica responsabilitate mai mare dar si placere.
Cred ca depinde de persoana, vad ca majoritatea au zis ca nu te schimbi deloc, eu de exemplu m-am schimbat complet, privesc viata cu alti ochi si deja inteleg unele lucruri in alt mod, foarte diferit de cum intelegeam inainte.Mai pe scurt-te maturizezi
Nu este nicio schimbare, asta daca tu ca fata stii sa iti impui limite si sa nu faci din inceperea vietii sexuale un lucru care sa te schimbe.
Mneah, fix la fel. Daca e ceva care sa iti schimbe perspectiva asupra vietii, atunci e relatia, nu sexul.
Hmm eu personal nu m-am schimbat credeam ca o sa ma schimb sau ceva in genu dar nu a fost asa a doua zi eram tot eu cea din nainte nu ma simteam altfel am o prietena si ea imi povestea ca s-a schimbat mult ca se simte prost ca a facut asata ca ii pare rau ca ii vine sa se dea cu capu de pereti in fine a zisk se face lesbi. la mine nu a fost chiar asa a fost o experienta placuta si desi credeam ca poate o sa imi para rau ca poate ar fi trebut sa mai astep nu a fost asa bine o singura diferena am simtit nu mai eram chiar un copil am simtit ca am crescut dar nu mia displacut acest lucru.
Mi-am inceput viata sexuala, nu s-a intamplat nimic.credeam ca dupa ce o sa fiu cu un baiat o sa il iubesc toata viata, ca o sa fiu disperata dupa el, si ca nu il pot uita.nu este adevarat deloc...bine depinde cat de mult tii la tip(pentru mine tipul este un nimic, pentru ca fara voia mea,, s-a descarcat''in fine nu ma simt nici cum poate pentru ca,, nu stiu ce inseamna iubirea''
alexandra8647 întreabă: