| anonim89 a întrebat:

Intrebare mea este daca credeti ca existqa cu adevarat fete ce pot iubi cu adevarat si mai ales daca stiu ce inseamna sa iubesti

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

F putine sa zicem un 4% trebuie sa le examinezi cu lupa inainte sa apesi butonul de declansarewinking

| Razvan a răspuns:

Existau. Julieta, Cenusareasa, gagica lui Praslea(cum o chema mai? parca fata imparatului Rosthinking), Ileana Cosanzeana si Andreea Banicabig grin
Vezi tu, fete ne-materialiste si baieti educati nu prea mai exista
Ii mai gasesti numai in best-seller-urile americanewinking

| Corina a răspuns:

Mai exista, dar sunt pe cale de disparitie.

| GyeBaek a răspuns:

Eu zic ca exista, daca exista baieti care stiu sa iubeasca sunt si fete.

| Andru1996 a răspuns:

Man crede-ma ca exista destule care sa te poata iubi cu adevaratwinking intr-adevar trebuie o examinare atenta... spre exemplu eu sunt cu o fata sh nu; s dlk sigur de iubirea eicrying dar eu o besck mult sh o sa continui caci pana acum cum necum sunt fericit... dar iti dai seama usor daca te iubeste cu adevarat dupa comportamentul eitongue adica daca te iubeste iti va spune mereu cand inchieati o conversatie te iub enorm sau ceva de genu si la o cearta ea va incerca sa opreze cearta pentru ca "te iubeste" sh mai sunt multe semnewinking FUNA pls

| Miha a răspuns:

Da inca mai exista, dar voi prima data va uitati la cat de tunata e, pot iubi un baiat cu adevarat daca impartaseste acelasi sentiment, asa ca poate chiar o pitzi de cartier poate iubi, toti iubim cu adevarat macar o data...Numai ca trebuie sa fie doi care sa iubeasca nu numai unustraight face

| Azkadella a răspuns:

Da exista.Eu una stiu sa iubesc cu adevarat si nu imi place sa insel nici un baiat pentru ca si el m-ar putea insela si m-as simti oribil.Adevarul be ca baietii din ziua de azi se uita numai la sani picioare fund fara sa se uite si in sufletul fetei care chiar stie sa iubeasca cu adevarat. Un baiat care nu se uita numai la exterior ci si la interior va fi iubit de mult mai multe fete si va fi iubit cu adevara gen romeo si julieta pe cand cei care vor doar fete tunate care sa le satisfaca toate fanteziile dar sa ii si iubeasca atat de mult incat sa faca orice pentru ei nu vor fi iubiti cu adevarat ci vor fi tratati la fel.va pup

| EuCaAsaSpunEu a răspuns:

As putea laughing dar nu pe oricine. Deobicel ii insel pe toti mai devreme sau mai tarziu rolling on the floor ( recunosc )

| AstaMicu a răspuns:

Hai sa iti spun ceva:
femeile nu iubesc nici macar 50% din cat iubesc barbatii! iar acum sigur o sa imi sariti toate in cap ca barbatii sunt niste porci care inseala bla bla bla... ei bine da suntem niste porci dar noi barbatii cand iubim iubim sincer si nu doar de dragul de a...
iar in legatura cu fete care iubesc cu adevarat...man intanlesti fete care iubesc cu adevarat:toate fetele iubesc cu adevarat dar crede`ma ca daca este nevoita de a alege intre iubirea ta si bmw`ul lui X sau Y PAC in 2 sec` numai stie ce este iubirea!
PEACE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| Similica a răspuns:

Eu cred ca existahappy...doar ca trebuie sa le cauti atentwinking!
Chiar exista:*

| elite a răspuns:

Se strica lumea.acum nu mai stiu.sau daca stiu is foarte putine.