Simplu. Pentru un baiat, prima dragoste reprezinta iubirea absoluta si cu aia traiesc ei in gand, dar eu nu cred in asa ceva!
Fals. Este valabil atat pentru baieti/barbati cat si pentru fete/femei. Ori de cate ori 2 persoane care se cupleaza si raman impreuna chiar si o perioada de timp scurta uneori, o fac deoarece considera ca respectiva relatie reprezinta dragostea adevarata. Insa in viata reala nu se produce mereu asa. Deci repet si consider ca prima mea afirmatie este cea corecta.
Baietii spre deosebire de fete nu sunt la fel de fideli(in multe cazuri) si se indragostesc de mai multe, dar cel cu inima buna mereu ii va bate inima doar pentru o singura fata
Adevarul e ca prima oara cand iubim cu adevarat la maxim si apoi cand vine prima dezamagire nu prea mai credem asa mult in sexul opus, cel putin in cazul meu e adevarat
Nu este adevarat, eu m-am indragostit de ogramada de ori, acuma depinde si de firea baiatului, daca e mai sensibil si pune la suflet sau daca e mai,, grosolan" in ghilimele adica mai barbat, care nu pune la suflet prea mult. Oricum eu cred ca e o minciuna ca un baiat se indragosteste odata sau de doua ori. Sper ca te-am ajutat.
Habar n-am, dar indragosteala aia adevarata n-am simtit-o pana acum decat o singura data.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: