anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare numai pentru fete fiti atente cat mai multe raspunsuri vreau si sincere fetelor cum vreti sa arate un baiat de 16-17 ani din cap panan picioare vreau sa-mi ziceti ba chiar sa-mi dai si exemple de la tv si spuneti-mi si cam ce inaltime ati vrea sa aiba si ce va place sa va spuna un baiat

Răspuns Câştigător
| hellaw a răspuns:

Pai...fotbalistii is cei mai buni :X mai ales ca au si freza asa frumos facuta in sus smug si la inaltime mise potrivesc aia de 1 70-1 85batting eyelashes

| carelululu a răspuns (pentru hellaw):

Ce coincidenta eu sunt fotbalist cu freza bine si am 1.85

7 răspunsuri:
| xCatastrophe a răspuns:

Ma buna intrebare, dar asta e simpla. Un baiat perfect e cel pe care il consider eu. Si cred ca cel mai frumos lucru pe care ti-l poate spune un baiat e sa te ia in brate pe la spate si sa-ti sopteasca in ureche "Make love with me!" laughing Asta e.

| Uofficial a răspuns (pentru xCatastrophe):

Iti place pe la spate nebunatoco, a? laughing

| FaraNume1249 a răspuns:

Păii.mi-ar place să fie artist, gen nu ştiu.să picteze sau să cânte.să facă fotografii. Ca şi înălţime cred că peste 1.75 pentru că şi eu sunt foarte înaltă la 1.70, şi cu păr lung.

| XxcorixX a răspuns:

Hmmm,destul de interesanta intrebarea asta a ta happy In primul rand, n-am nevoie de nu stiu ce frumusete din revista.Sa fie talentat(sa cante, sa danseze, sa picteze etc.)Nu stiu de ce dar eu am o bizara atractie pentru baietii cu parul cret. Avand in vedere ca eu sunt foarte inalta, partenerul meu ar trebui sa fie mai inalt de 1, 80.

| bubulina2689 a răspuns:

Ar trebuiiii sa fie el insasi si bine inteles sa fie ingrijitwinking