| MMP2000RO a întrebat:

Întrebare pentru ambele sexe:
Cât de des vă masturbați? În cercul vostru de prieteni apropiați se știe că vă masturbați sau cât de des o faceți, adică discutați / aduceți vorba despre asta?
Întrebare pentru băieți/bărbați: Sunteți pe aici și care v-ați obișnuit cu masturbatul și care nu vă mai grăbiți să experimentați sexul / dragostea, mulțumindu-vă doar cu laba? Mă refer în special la categoria de vârstă 20-30, dar și la categoria 18-20.
Întrebare pentru fete/femei: De ce sunteți așa de reticente în a recunoaște (desigur doar persoanelor apropiate) că vă masturbați? Adică e normal să o facem (ambele sexe), marea majoritate o facem, doar să nu depășim măsura, deci grijă la frecvență, dar nu înțeleg de ce să negați (femeile) vehement că o faceți!
Întrebare generală: care sunt ultimele studii medicale privind procentul bărbaților care se masturbează (eu știam de peste 90%)? Dar procentul actual al femeilor care e (eu știu ceva de 60% parcă)? Am nevoie de link cu ultimele studii (deci cele actuale), eventual să se precizeze clar și pe categoriile de vârstă (deci să fie un studiu medical cât mai complex)! Mulțumesc! happy
Notă generală pentru toți: să nu vă fie rușine s-o recunoașteți, nu e o rușine, oricum n-o spui în gura mare ci doar apropiaților. Mai ales noi ăștia singuri, fără relații romantice (încă) și virgini (deocamdată), indiferent de vârstă trebuie să avem o supapă de utilizat din când în când, până vom avea și noi parte de sex / dragoste (preferabilă și de dorit e a doua variantă)!
Iar ipocriților / ipocritelor care spuneți că n-ați făcut-o niciodată, nici măcar în adolescență și care mai adăugați și că nici n-ați avut curiozitatea vreodată să încercați masturbarea, vă spun să încetați, pentru că sunteți penibili / penibile și că oricum nimeni (a se înțelege interlocutorul vostru pe acest subiect) nu are cum să vă creadă!
-Mircea, 23-

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

De cateva ori pe luna, depinde si de partidele de sex.Cand eram single se intampla o data pe saptamana sau de doua ori.

Reticenta vine de la faptul ca apoi se vor gasi nesimtiti sa manance la ciuperci in functie de ce dezvalui pe aici.Can't wait...

Am ajuns in punctul in care nu mai e necesar sa apara discutia asta in cercul de prietene.laughing Era de actualitate in liceu.

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Deloc, exista variante mult mai bune.

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Adică e normal să o facem (ambele sexe), Nu este normal.
marea majoritate o facem. Marea majoritate nu o facem.
Am nevoie de link cu ultimele studii. Kinsey Report.
până vom avea și noi parte de sex / dragoste. Nu vei avea parte, atât timp cât folosești supapa.

| mihai69 a răspuns:

1. Acum, cam odată pe zi sau la 2 zile;
2. Da;
3. Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut, obişnuiam să fac asta mai mult în perioada liceului, din facultate am redus treptat numărul "incidentelor". Actualmente o mai fac destul de rar; am urmărit destul de multe poveşti ale persoanelor care au reuşit să scape de această dependenţă şi am urmat şi sfaturile pe care acestea le-au oferit. Pot să zic că au dat roade happy Personal nu consider că masturbarea este neapărat o nevoie umană reală, ci mai degrabă un mod distructiv de autosatisfacere (nu mă judeca greşit, eu doar mi-am exprimat părerea).
Pentru a doua întrebare: da, aşa e. Şi eu ţin minte tot ceva de 90% la bărbaţi şi 60% la femei. Nu mai ştiu unde am citit.
Cam atât am avut de zis. Ca şi sfat pe viitor, încearcă te rog să păstrezi întrebările cât mai succinte şi la obiect.
P.S. Am uitat să zic că am aceeaşi vârstă ca a ta. happy

| FindMyName a răspuns:

Eu nu ma masturbez și nici n am în gand s o fac, si cu asta am zis tot.