Ce conteaza atat de mult detaliile tehnice ale modului in care au facut cei doi sex? Sexul este sex; tu nu prea pari sa fi facut sex de calitate, asa ca iti spun eu, in cadrul unei sesiuni de sex sunt multe episoate, iar sex oral se face daca e nevoie ca unul din parteneri sa atinga un anumit plafon, sau daca celalalt partener vrea sa o faca, nu are nici o importanta daca in cadrul unei sesiuni a facut sex oral unul, ambii sau nici unul din parteneri, important e ca au facut tot ce au dorit atunci.
Nu as avea o parere prea buna, mai ales daca mama inca nu a aflat, si are de gand sa joace la 2 mese...
INSA NU E TREABA MEA ce face el in viata privata.
Problema pe care ar fi trebuit sa ti-o pui in cazul de fata, ar fi fost cum sa faci sa afle mama fara sa stie ca de la tine a aflat, astfel incat:
1) ea sa nu mai piarda timpul alaturi de un nesimtit
2) sa il puna sa doarma pe pres, etc
M-ar durea la basca. E viata lui, poate sa faca ce vrea . Atata timp cat nu mananc dupa el s-au nu aud detalii despre asta, e ok
Parerea mea despre el este deja formata. M-a dus de mana in prima zi de scoala, m-a invatat sa cant la pian, m-a incurajat cand nu aveam incredere in mine sa dau examenul de admitere, m-a sustinut moral si financiar cand eram la facultate - toate astea si multe alte momente mi-au influentat parerea despre el ca si TATA. Ce face cu amanta nu e treaba mea.
Eu zic să-l băgăm la pușcărie,, Cum a avut omul ăsta curajul să se culce c-o femeie înnebunită de el și cu mult mai tânără. LOL