Dk te iubeste cu adevarat, te va invita. Daca si tu il placi si incerci sa-l ajuti, stai de vb cu el, baga-te in seama cu el, da-i de inteles ca iti doresti sa iesi cu el. Fiind baiat destept, isi va da seama k il placi si te va invita la un suc, film etc.
Desi sunt fata iti pot da totusi un raspuns! Nu te va invita a 3 a oara! Daca te0a intrebat odata si nu ai vrut, te-a intrebat si a 2 a oara si tu tot nu ai zis trebuie sa te placa prea mult ca sa te mai intrebe odata! intreba-l si tu! Poate nu te fefuza Succes! pupici
Depinde contextul in care te-a refuzat in precedentele. Poate a avut alte treburi si asta a fost motivul pentru care n-a putut sa iasa cu tine. Eu zic s-o mai intrebi o data, dar n-o intreba gen: vrei sa iesi astazi cu mine? Stai de vorba cu ea, incearca sa afli daca are ceva in program, daca n-are treaba, o intreabi daca ar vrea sa iesiti la un suc/ film. Daca spune nu, o vei intreba: O lasam pe altadata? Daca o placi cu adevarat, eu zic sa nu renunti asa usor. Succes. Sper ca ti-am fost de ajutor si poate ma aleg si eu cu o funda
Depinde de situație. Eu unul aș încerca până când aș realiza că e chiar 100% IMPOSIBIL să fac vreun progres cu fata aia. Nu vorbesc de faptul că m-aș ține ca un retardat după ea, fiind evident că ea vrea să scape de mine. De asta am zis, depinde de situație.
De obicei majoritatatea baietilor vor ce nu pot avea deci el va incerca sa te cucereasca ori cat a dura daca este genul luptator(asta daca este ca majoritatatea baietilor sau cel putin ca 80%)
Primele doua ori la un interval lung dupa primul refuz.
Dupa al doilea refuz -> niet.
Daca ai curaj si o iubesti o faci si a 10 oara
Decat daca esti orgolios findca atunci sunt slabe sansele de a te mai invita inca odata
cdl42002 întreabă:
AlexiaIordache întreabă: