Da.O placem dar nu o iubim cum cred multe fete. Daca eu privesc o fata eu o simpatizez dupa ii aflu caracterul ei o plac, si dupa cand am relatii cu ea o iubesc. Poate sa-ti placa cum arata dar daca injura si nu e pentru tine atunci asta e
Daca ma uit prea insistent inseamna ca arata ciudat. Daca ma uit insistent si zambesc atunci imi place
Nu neaparat. De exemplu, eram la semafor si un tip de langa mine se uita foarte insistent. La un moment dat imi zice :" Vezi ca ai o albina in par". Asa ca, nu nu inseamna neaparat asta
Uneori o fata iti da diferite idei, si te uiti "prin" ea.Adica te gandesti la altcineva dar totusi ochii tai sunt la ea.
Eu daca ma uit la o fata intens asta ma pune sa ma gindiesc la multe lucruri si deseori is neatent la ore.Eu stau in banca 3 si tot timpul ma uit la o fata din prima banca asta e al doilea an in care ma tot uit intens la ea si din cauza is neatent la lectii dar nu pot fi ce ea pentru ca ea are prieten.Nu tot timpul o placi chiar daca te uiti intens la ea si atunci cind ii afli un defect iti pare ca e dezgustatoare. Funda?
Yousosweet întreabă: