Desteapta,frumoasa,nu conteasza marimea sanilor sau a fundului sau a inaltimii.O fata pe care o placi nu o caracterizezi spunand,, Aia ne e buna".a o fata trebuie sa iti placa felul ei de a fi.Nu prea imi plac oamenii care soun despre o fata, aia e coapta"sau ceva de genul asta
.mie mi-ar place sa fie desteapta, frumoasa, si sa aiba simtul umorului.
Bruneta, intre 1, 50 -1, 60, ochii capruii, fata ovala, sanii mici, sa fie hotarata in ce vrea atata imi doresc sa stie ca vrea un lucru, iar ca aspect fizic sa arate normal nu fotomodel dar nici mumia din egipt inviata special pentru mine, sa fie glumeata, rationala, seriosa, sincera bine ca asa ceva nu gasesc eu
Marș! Dacă vreau să pun o asemenea întrebare, o pun!
Te rog să vorbești frumos. Eu te-am întrebat cumsecade. Știi, cu comportamentul ăsta (întrebarea mea de sus era doar una obișnuită) vei fii banat sau contul ți se va șterge.
Vorbesc cum mă taie pe mine capul . Să mi se șteargă, ce contează?
Hm, dar nu pe site-ul ăsta, dragă. Vorbești cum vrei tu, înțeleg, dar și site-ul are niște drepturi, care tu nu le respecți.
Și cu ce te deranjează pe tine, " dragă "?
Pai, Dude, eu le prefer brunete, inalte, zvelte, sani mari, 90-60-90, 55 kg cel mult, sa vorbeasca fluent 5 limbi straine cel putin, sa fie absolvente de studii superioare, si sa aiba cel putin cifre cu 6 zero-uri in cont, si sa aiba simtul umorului. Nu vreau o tipa care nu stie sa lege 2 fraze... aaa, si sa stie sa gateasca bine.
Na,nici n-ai pretenții.
Hai ca vrei cam multe)
Mi-ai luat vorbele din taste.
Cam multe pretentii buddy. Tu arati ca un model CK de vrei un model de la Victoria's Angels?
Eu doar faceam o aluzie subtila la ce vrea o femeie de la un barbat. Acum o vezi din perspectiva unui barbat, Asa-i ca pare ridicol? Eh, uite asa ridicol pare si cand o femeie isi insiruie preferintele
Ce rost are sa stie sa vb ala 5 limbii daca aia nici romana nu stie? unele chiar sunt terminate mintal
Iar tu trebuie să fii un rocket-scientist cu creierul lui Einstein, să ai looks-urile lui Brad Pitt, să fii deţinătorul unei maşini le dernier cri şi să ai corpul lui Eugen Sandow. Şi simţul umorului lui Eddy Murphy.
Aaa, şi talentul gastronomic al lui Jamie Oliver.
Tu stii ce e aia sarcasm?
Dar tu, ştii?
Nu, de-aia te intrebam pe tine ce e...
Ştiu că ai fost sarcastic.
Şi eu am fost, la rândul meu, sarcastică.
Amândoi am fost sarcastici.
Ne-am inţeles?
Da, ne-am inteles... intr-un final.
Apropo, cine-i Eugen Sandow ala?
Frate, googăl-eşte-l.
Caută şi vei găsi.
Mda, am facut-o. Acum nu mai am pofta de mancare. Du-te undeva cu sarcasmul tau
Ha ha ha.
Cu plăcere, şi altădată.
Să-ţi fie de bine.
Nu crezi ca vrei prea multe? mai ales cu 000-urile clar ca nu cauti o relatie bazata pe sentimente,,, si sincer iti spun e urat sa traiesti pe spatele unei fete, tu ca baiat....toti baietii de genu pari niste lasi..si nu au nicio sansa sa fie barbati adevarati vreodata...succes.
Eu nu vreau gagica sti vresurile alea de la parazitii?"Va imbracati ca niste pzde sa va place pzdele BAI NENE E O TARA DE LESBIENE!
Eu cel putin le prefer crude. Poate alti le vor condimentate. Sper ca ai inteles aluzia.
Nici vorbă, nu m-am prins!))
Asta e...))))
Pe mine m-ai convins....ai un DA
IA LASĂ-MĂ CĂ M-AM PRINS! )))))))))
Peii
eu vreau o fata care sa ma iubeasca si sa fie frumoasa( toate fetele sunt frumoase) SA NU MA MINTA
obarbiebruneta întreabă:
cherryessence întreabă:
IAMKENNETH întreabă:
alina14 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: