anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baietei:ce fel de fete preferati, mai gingase(sa zic asa)"mai fete", sau pe cele foarte sigure pe, ele tupeiste si mai mature. dau FUNDA raspunsului cel mai elaborat si venit cu sinceritate

5 răspunsuri:
| hotshotb a răspuns:

Cele mai gingasebig grinmai dulci nu stiu cum sa iti zic.Nu imi place o fata tupeista.Sigura pe ea dar nu tupeista

| PanteraXIII a răspuns:

Sincer eu mi-as dori sa fie sociabila in primul rand. Cand sunt cu ea sa pot face orice(nu ma refer la sex), in momentul in care ceva nu ii place sa imi zica in fata. Cand sunt cu ea in public sau intre prieteni sa nu ne certam din cine sti ce motive, adica daca nu ii convine ceva atunci sa nu se supere, sa imi faca un semn discret iar mai apoi sa spuna ce anume a deranjato. Prefer sa fie sensibila si romantica, asa cum ii sta bine unei femei. Sa fie exact cum trebuie sa fie pentru varsta ei, nu prea matura de mica, nici prea copilaroasa mai incolo. O femeie este sigura pe ea atunci cand stie ce vrea si de obicei si poseda acel ceva.

| sSebastian a răspuns:

Uuu.fetele blonde cu ochi albastri, destepte putin tupeiste si sigure pe ceea ce fac dar in acelasi timp si gingase, sa le placa natura si sa o protejeze, sa practice um sport/2... fara fite, deschisa si sincera uneori rea ( imi place sa ma controleze / domine). nu stiu... putin din fiecare la momentul potrivit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu sincer prefer "mai fete" si sa fie genu ala care e foarte greu de impresionat(le ador pe fetele astealaughing ) si din punct de vedere fizic.ma intereseaza sincer mai mult fizionomia fetzei decat a celorlalte zone ale corpuluihappy. sper ca am fost clarlaughing

| FanDrG a răspuns:

Sa fie sigura pe ea care sa stea in banca ei. Putin tupeista dar si un "strop de gingasie".