| maryajoly123 a întrebat:

Intrebare pentru baieti:
1. Cum arata fata perfecta pentru voi?
2. Ce preferati? Fetele care le place sa le prindeti de fund si se lasa usor cucerite, sau cele care va nu va lasa si nu se lasa cucerite usor.
3.Preferati fata cu sanii mari si cu celulita si cu mult par si blonde,sau sa arate bine la fund nu cu sanii prea mari fara par, slabute si nu neaparat blonde?

Răspuns Câştigător
| Raduuuuuu a răspuns:

1.Fata perfecta: Sa nu fie pitipoanca in primul rand, sa se prinda de glume[simtul umorului] sa arate bine, sa te atraga si sa fie frumoasa
2.sa fie mai dificil de cucerit sa se lase la un moment dar la inceput sa fie mai greuwinking [daca se lasa cucerite usor inseamna ca sunt disperate si nimeni nu ar vrea sa se intalneasca cu o disperata straight face]
3.asta depinde si de baieti dar eu prefer q un pic de fund si cu sani,,, normali laughing slabe [dar nu foarte slabe adica nu schiloade laughing] culoare la par nu prea conteaza straight face mai ales ca multe fete se vopsesc.Dar oricum nu prea imi plac blondele, dau impresia ca sunt proaste

Asta e parea meawinking

15 răspunsuri:
| Alexakos a răspuns:

1. nu exista cineva perfect. am mai spus-o de o mie de ori si o mai repet. insa sa aiba caracter. asta ma intereseaza.

2. imi plac cele care sunt mai grele ca sa ma chinui pana sa o cuceresc. plus ca asta imi dovedeste cat sunt de bun. cele usuratice sunt pentru orice prost. plus ca nu ai ce face cu ele pentru ca sunt numa pt...sex in schimb cele care sunt mai grele ai sanse mai mari sa fie buna fata nu numa pentru sex.

3.cam incurcata intrebarea pentru ca sunt cam incurcate cuvintele. dar daca am inteles bine... nu conteaza orice sa fie dar sa aiba caracter. acum oricine are o preferinta anume si a mea este: bruneta sa aiba un pic de piept (e logic ca ne place una cu piept decat una fara, dar nu conteaza daca o iubesti ce are si ce nu). fund,., eee sa aiba acum ceva fund acolo sa nu am impresia ca fac sex cu un baiat. desi am avut relatie cu multe fete care nu aveau fund mare insa de cele care spun eu mai sus,., sunt dinalea care nu au deloc fund. si ceva intre slabut si plinuta. adica nici prea plina si nici prea slaba. si alea un pic mai plinute sunt bune ca ai ce prinde pe cand pe cele slabe rau, auzi numa crunk crank inauntru atunci cand faci sex. ti frica sa nu o spargi.

nu prea sunt genul meu cele cu parul scurt. iar despre blonde,., sunt frumoase dar eu prefer mai repede una blonda sau satena. au ceva aparte.

| Neinteresantul a răspuns:

Fata perfecta nu exista, din fericire. Iar modelul de fata pe care am vrea sa-l avem langa noi, il formam cu timpul. Omul e schimbator. Daca iti alegi ceva acum, poate peste ceva timp nu-ti mai place, poate ca vei vrea altceva. Omul nu se schimba dupa nevoile si placerile tale, asa ca nu trebuie sa te grabesti cand alegi ceva.

| Wihox a răspuns:

1. Fata mea perfecta : Slabanoaga cu forme medii, par brunet ochii caprui, destul de inalta, cu caracter sportiv, de preferat sa ii placa baschetul, sa stie ce vrea de la viata, sa fie desteapta si cu capul pe umeri, sa aiba aceleasi idealuri ca si mine.

2.Sa nu se lase cucerite usor ca sa lupt pentru ea.

3.Cu fund si sani mediu, slabuta

| maryajoly123 explică (pentru Wihox):

O vrei slabanoaga? Adica in jur de cate kg? Si ce are daca e blonda si ochi albastrii inalta si iubeste bascket dar si il practica si restul

| Wihox a răspuns (pentru maryajoly123):

Mie imi plac brunetele cu ochii caprui de aia

| AlEx0 a răspuns:

1)mie unu imi plac fetele care se lasa greu cucerite de preferat care te lasa si cu sanii nici mari nici mici si culoarea parului nu prea conteaza

| Wihox a răspuns (pentru AlEx0):

Dar tu vrei sa ai fete pe tava, trebuie sa le cuceresti tu

| LineGuide a răspuns:

1.Nu fizicul conteaza neaparat, ci sa ma iubeasca asa cum sunt.Sa nu aiba acele ganduri de copil, si daca vrei sa discuti cu ea despre bani, vile, masini, sau altele sa nu se gandeasca din prima ca le va avea fara munca, deci intr-un cuvant: cu capul pe umeri.
2. Daca un barbat descopera direct o fata, nu mai are curiozitarea, ceea ce duce la disparitia iubirii. Daca un barbt e curios sa-si vada iubita fara sutien, ea il atrage, dar cand acesta face acest lucru, nu mai are curiozitate, deci nici atractie, el mult excitare.
3.Nu culoarea parului, nici sanii, nici picioarele nu cladesc o relatie, ci numai mentalitatea persoanelor implicate.La 20-30 de ani femeia arata bine, dar la 40-50 de ani, daca toata viata s-a fardat, daca toata viata a purtat sutiene mari, si daca toata viata a aratat bine, devine o persoana antisociala, si hidoasa.Dar daca ea a fost naturala, modesta si plina de viata, asa ramane, deci si la 40 de ani va atrage barbati la 20.
Sper ca te-am lamurit, si ca nu te-am bagat in ceata.

| Pozitivca a răspuns:

Absolut orice baiat va raspunde ca sa fie o fata frumoasa,ingrijita, nu vulgara, apoi restul defera de la baiat la baiat unii vor sa ii cucereasca fetele pe ei altii invers, unii iubesc sinii mari altii mici, unii plinutele (nu grase ) unii din contra numai piele si oase, fiecare e unic in felul sau si fiecare gindeste diferit si fiecare are dorintele si anumite idei despre fata perfecta.

| Anon2013 a răspuns:

Depinde de la baiat la baiat. La mine fata perfecta 1 nu exista.laughing 2. In primul rand SA NU FUMEZe. 3. Sa se lase mai greu. 4. Formele bine proportionate nu urias dar nici plat. si mai bine fara celulita. 5. Nu-mi plac blondele.

| Optik a răspuns:

1.Fata perfecta: Sa nu fie fitoasa, aroganta, sa aiba simtul umorului, sa arate decent(adica slabuta), de preferat satena.

2.Prefer fetele care nu se lasa cucerite usor pentru ca dupa parerea mea alea-s fete serioase si poti avea un viitor cu ele.

3.Prefer fetele care arata bine la fund, nu am preferinte la sani, slabute si satene sau brunete, nu ma deranjeaza!

Cam asta e!

| Chira_Cristi_1997 a răspuns:

Inalta, fara celulita, nu neaparat blonda, usor de cucerit, iubitoare, frumoasa, desteapta, cu putin para, sani nu prea mari, sa arata bine la fund si sa avem multe in comun

| Raul19 a răspuns:

Parul nu mi se pare important, adica culoarea lui sau marimea. Sanii nu trebuie sa fie nici imensi, dar nici sa nu existe, la fel si fundul. Mie nu imi plac fetele care se lasa usor, parerea mea este ca daca fata te lasa usor sa o prinzi de sani sau fund, este putin usuratica. Altceva, ce sa iti mai spun? Daca mai ai vreo intrebare referitoare la acest subiect sau daca nu ai inteles ceva, nu ezita sa raspunzi.

| Raducu9913 a răspuns:

Umm... 1 : Pai fata perfecta sa nu fie o C|_|rV@ sa aiba sentimente si sa nu fie foartee usor de cucerit. 2tongueai intre, Sa lase sa fie prinse de fund dar si sa nu se lase din prima cucerite, 3 : Pai sa aiba un fund bun, sanii maricei slabute si nu neaparat blonde

| AmiculTeolog a răspuns:

O fata inteligenta, draguta, sa nu fie fitoasa.Sa aiba sentimente fata de mine sa nu fie usor de cucerit(Dar deja am una la fel cum am zis aici)