E bine sa-ti arati dragostea, dar e bine sa fii sincera si sa nu confunzi indragosteala cu iubirea adevarata. Dupa 3 luni nu ai cum sa-l iubesti, de-abia incepi sa il cunosti. Poate iti place, poate ti-e simpatic, poate esti indragostita de el in modul acela in care ne indragostim inainte de a ne cunoaste partenerul. Dar nu prea e cazul sa-i spui "te iubesc" fiindca nu e sincer. Analizeaza-ti mai bine sentimentele, nu te mai arunca la vorba mari fara suport real. iti va fi mai bine, iar el va simti ca il respecti.
Nu,nu e o greseala dar nu stiu daca in 3 luni il poti deja iubi,mai bine spus asta e o atractie,pur si simplu iti place mult de el,si nu e rusi nos daca il iai prima de mina, dar fiecare om e diferit daca chiar simti acest sentiment, bafta si succese cu iubi
Nu cred ca pari stresanta. E bine sa il iubesti. Stresanta ai fi daca l-ai suna foarte des si nu l-ai lasa sa faca anumite lucruri numai ca sa stea cu tine. E bine sa ii arati ca il iubesti si si lui cred ca i-ar placea sa ii arati acest lucru.
Da.Dupa parerea mea da.Lasa-l sa creada ca nu e asa de important, iar el va incerca din toate rasputerile sa iti castige dragostea si atentia.Asa,daca tu ii arati cat de mult il iubesti, el "isi permite" sa faca ce vrea cu tine, fiindca stie ca tu il iubesti enorm.