Eu unul nu iau chestia in gluma. Simt dragostea la fel. Dar acum depinde si de om.
Hmm...depinde si de om.Dar se spune ca baietii simt dragostea mai intens decat fetele chiar daca nu o arata.
Eu stiam ca baietii simt dragoste, iar fetele nu. Acum depinde, de la om la om.
Pai daca sunt baieti de treaba pot sa se si omoare din asa ceva ca in filme dar si partea a doua care este cea mai des intalnita care te ia la misto.
1. nu te astepta la dragoste
2. pana nu sunt amandoi partenerii saturati sa fie intr-o relatie de azi pe maine nici unu nu va incerca mai mult
3. problema cu dragostea u o pui prea usor, dar toti ajungem acolo macar odata in viata
Depinde de la om la om... Oricum de obicei baietii simt dragostea mai intens dar le e frica sa arate care este opus fetelor care isi arata dragostea mai des
Nu`s baiat, insa stiu de la iubitu meu cat ma iubeste si nu m-a luat niciodata in gluma. E adevarat ca multi baietii stiu doar sa considere fetele ca pe o gluma, insa exista unii din ei care iubesc sincer si nu isi bat joc de sentimentele altora. Deci totul depinde de personalitate
De exemplu prietenul meu desi nu arata in fata tuturor ci doar a mea eu stiu ca a iubeste ft tare si uneori chia r imi arata multe semne de fata cu toti oamenii care ne vad
Pai depinde de fiecare baiat in parte, de exemplu eu am niste prieteni care mia povestit despre o fata oana, nu m-a interesat deoarece aveam iubita, dar sa nimerit sa mergem la oana deoarece prieteni mei erau cunostinte cu mama ei, am intrat pe usa si cand am vazut-o, credeam ca e sora oanei, ea sa rusinat de mine si a plecat in dormitor, am asteptat eu, am asteptat cu prieteni mei, si ei tot ziceau de oana si eu deodata brusc am devit interesat de ea, can am vazut-o din nou nu mi puteam lua ochi de la ea, am mers apoi cu totii in oras si cautam motive sa-i cer numarul de tel sau id de messenger, pana la urma am facut niste poze si am gasit motiv ca sa-i dau pe mess pozele, am asteptat in acea seara pana dimineata in fata compului, pana mi-a bagat id ul, ne-am indragostit inca din a doua zi cand am mers in oras cu ea...asta e povestea mea
Exclusive întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: