Normal ca are dreptate.Sa te gandesti ca de cate ori ii arati ca iti place de ea sau ii spui ca o iubesti ajunge si "ti se urca in cap"
adica ii sigura de sentimentele tale si poate sa faca ce vrea cu tine.Asta bineinteles nu inseamna ca nu trebuie sa ii arati chir deloc! ii bine sa ii dai de inteles ca iti place de ea sau ca o iubesti sau ca ti la ea,dar nu exagera,sa le lasi tot timpul sa se invete si ele sa faca primul pas.
La capitolul,cand ajungi sa te desconsideri in fata lor deja nu mai esti "acel baiat",stii avem nevoie de cineva care sa nu fie nici prea timid,dar nici sa ajunga pana la "nesimtit", sa stie sa rada si sa faca glume, sa fie un pic chiar si macho.tocmai de asta nu ii bine sa te desconsideri, ci sa fi tu insuti fara sa te gandesti ca ea ii mai buna ca tine sau mai frumoasa ca tine sau mai stiu eu ce.
Si sti in ziua de azi majoritatea fetelor asteapta sa faca baietii primul pas, nu chiar toate si daca tu te rusinezi sau desconsideri mai bine sa o lasi balta.Invata sa fi nu chiar foarte direct dar nici sa astepti prea mult daca iti place cineva, sa ii vorbesti cat mai repede, nu sa ramai la faza cu "privitul" pana o sa iti gaseasca pe alta.
Asta ii parerea me ca fata
Da,asa e.
Si prietenul tau mai mare si @nobody88, care ti-a raspuns aici,au dreptate.
Cu cat ii arati mai mult unei fete ca mori dupa ea,cu atat va vrea mai mult,pana te va innebuni si nu vei mai stii si nici avea ce sa-i mai oferi!
Las-o pe ea sa se intrebe daca o placi,sa se lupte pentru fiecare "te iubesc" al tau si cand il aude sa-l considere cel mai mare cadou!
Aspectul fizic conteaza doar la fetele superficiale,doar panaramele cauta modele masculine si asta,pentru ca ele nu vor decat sa se "afiseze",nu le intereseaza lucruri simple,suflet,sentimente, seriozitate!
Deci, nu te descuraja cu nimic si asculta-ti prietenul.Are dreptate.
Mult succes!
Multumesc tuturor dar acel raspuns m-a facut cel mai bine sa inteleg si de asta i-am dat funda.
Raspunsul il stii deja trebuie doar sa faci un exercitiu de imaginatie.
Uite cea mai simpla interpretare.
Inchipuieti o tipa frumusica pe care tu ai vrea sa o agati.
Inchipuieti ca tipa asta are de ales intre 2 baieti identici ca aspect fizic dar diferiti in comportament.
1. Primul baiat ii ofera totul pe tava ii arata ca o iubeste ca tine la ea fara macar sa aiba o relatie cu ea, el o iubeste necontenit
si 2. Baiatu no 2 care nu ii arata ca tine la ea, se poarta in jurul ei foarte normal, de fiecare data cand o vede este natural si nu ii ofera totul pe tava.
Intreabate acum fata cu cine ar sta? si de ce?
Ce prostie greselile astea le faceam si eu si nu stiam unde greseam cu femeile.
Is femei la 20-22 de ani te storc cu totul.
Iti pun niste intrebari de pici in cap,numai sti ce raspuns sa le dai.
Tot timpul te testeaza se joaca cu tine,incearca sa te schimbe ca om,chiar daca tu esti ok din punct de vedere calitativ si cantitativ.
O femeie cand ai suparat-o ii bai,pur si simplu tace pentru o perioada,nici nu te respinge,nu iti da de inteles absolut nimica.
Tine minte asta,cand observi ca tace, atunci inseamna ca gandeste la o solutie la problema.
Daca vrei ceva sfaturi baga id de mess never. lose0, stiu destule despre femei, iti insir romane daca vrei.
Da,evident,cum nici baietilor nu le plac fetele care nu au o parere buna despre ele asa si fetelor nu le plac acesti baieti.
RayKzor51 întreabă: