WTF? Nici la respiratie artificiala nu accept sa se atinga vreun baiat de buzele mele.
Only girls
De ce nu? Pun pariu ca daca incerci(cu cineva care-ti convine) iti place.Dar daca ar fi sa-ti faca respiratie artificiala, cand esti pe moarte-un baiat te trezesti pe loc si zici stai departe de mine?
)) "nu accept sa se atinga vreun baiat de buzele mele". dar ce "buze" ai tu? poleite cu aur... sau ceva de genu'?)))))
Nuuu...Am buzele cu magneti de sarcina pozitiva si doar o fata are magneti de sarcina negativa si se atrag.
Pozitiv + pozitiv=respingere .
Ti-am aratat putina fizica acum
Esti homofob?
Vrei sa te certe arthur?
Pfff nu vreau sa-ti fac probleme distinsa domnisoara
Ce ca imi e simpatic baiatul).Te chinuie in locul meu.
Normal ca ma gandesc la binele tau ca esti fata si esti mai fragila
)nu, te-as fi preferat pe tine sa ma "chinui"
stiu, sunt foarte fragila, precum o floare
Prea naspa e floarea sa te descrie...Precum un smarald foarte pretios
Ohhhh, Romeo draga.
uite ca m-ai emotionat
Ca de obicei:*.
Fragila dar extrem de rara.Te descrie
mersi. chiar mi-ai lipsit in ultimul timp cu "cuvintele tale frumoase"
uite parca ma simt mai bine mi-ai readus acel zambet de 3 metri
Pai daca nu ai mai intrat pe mess sa-ti soptesc aceste vorbe fierbinti si dulci
Ma bucur ca ai iar zambetul acela frumos:*
eh... am fost ocupata si n-am avut timp de mess, dar sa stii ca tot timpul m-am gandit la tine Romeo, draga. promiti ca recuperam timpul pierdut?
Da sigur ca da.Dar nu zilele astea ca am tezele si nah, cica trebuie sa invat.
+ ca am si bacul.Deci o gramada de carte
M-ai cunoscut tu? Pot si eu sa zic"Lol ce curva.wth?"
De revelion la betie ne-am confundat amandoi eu credeam ca e gagicamea si el credea ca sunt gagicasa si ne-am pupat odata si pe urma ne-am luat la suturi unu pe altu si la injuraturi. Deci da am sarutat ...mda
Tare.Pe mine m-a sarutat cineva, la inceput nu mi-a placut dar in final a inceput sa-mi placa
chiar asa? vaaaaiiii ce rusinos
Schimb de experienta ce stii
Adica esti tip si ai facut-o?
Sunt fata.
Pacat
Si iata ca esti fata... poti sa te tot tavalesti...
e loc si pentru mine pe acolo? ))))))))
Desigur chiar poti sa stai la mijloc, se ocupa Gandy de amandoua
))))PERFECT!
Da de cate ori nu m-am sarutat,pai si-acu tri ore cand luai trinul de la Bailesti sa vin la Bucuresti, il pupai pe Marinush de doua ori, da pupat asa la meserie, ce va uitati ba ca ala la gardu nou? Marinush o alint eu pe moierea mea, ete la ei, ce crezurati ai, ce crezurati?
Hmmmm... Sa-mi dai batista imediat!
Sa nu te'aud ca ai uitat-o in culise ca ne suparam
Scuza-ma, care e problema ta?
, hotel ingleteria , m-am deghizat, sa nu spui la nimeni
care-i treaba cu hotelu-ul?
oooffff, lasa
Cum adica :"lasa"? daca ai pomenit de hotelu-ul asta... inseamna ca stii ceva... acum zi-mi. nu ma poti lasa asa in dubii )
ai uitat repede, asa-i?
Ce sa uit măh? ))
fi si tu mai clar si explicit!
Nu,doamne fereste cand sunt treaz.Dar in caz de un pariu sau provocare ma apropii de un raspuns afirmativ cu fiecare bere bauta!
Sincer da sa mor eu daca mint...bine e fratimeu si era in somn nu imi lucra creieru' asa ca...nu se pune
Fratele tau te-a sarutat? Si el era obosit?
Intrebarea asta ar trebui Stearsa Nu respecta regulamentul Adica Pui intrebari pentru a te lamuri tu sau pentru a fii ajutat dar Intrebarea ta este doar de a afla ceva stupid ar duce la Pierderea utilizatorilor pentru ca se inmulteste site-ul de Nebuni Mintali ar trebui banati toti!
WOW! Te-ai verificat pe psihiatrie lately?
Bi,dar...e super cool.Fa-o!
Nu stiu daca e vreo probleme intre iubirea intre 2 oameni de sex asemanator...nu-l iubesti pe taicatu?
? bravo XxThourmaxXandyXx am aflat care sunt gay pe TPU up
doamen cum sa saruti un baiat dar sa mai fie si fratitu
Eu cu iubi lu sora'mea, si a vrut sa...si altceva
Maryjay întreabă: