| Pufoshul a întrebat:

Intrebare pentru baieti: Ati vrea o fata cuminte sau o BadGirl?
de ce?

Intrebare pentru fete: Ati vrea un baiat cuminte sau un BadBoy?
de ce?

20 răspunsuri:
| FemeiaPisică a răspuns:

Nu înțeleg ce vrei să spui prin ''BadBoy''. Te referi la un băiat care face doar fapte negative pentru că așa este caracterul său? Uneori, ceea ce vedem la exterior nu corespunde cu ceea se află cu adevărat în interior.
Dacă o persoană a suferit în trecut și s-a transformat într-o persoană rea din cauza anumitor lucruri sau persoane, aș avea răbdare să o cunosc cu adevărat apoi să decid dacă merită atenția mea.
Dacă stau să mă gândesc, nu vreau un băiat cuminte sau unul care nu este cuminte. Îmi doresc doar un suflet care să aibă nevoie de mine și să mă prețuiască cu adevărat.

| Mayar a răspuns:

Un baiat cuminte, in ce sens?
Deci un papa-lapte nu imi trebuie, dar nici un impertinent si nesimtit - azi, maine va fi asa si cu mine, nu doar cu ceilalti!
Deci unul cu capul pe umeri, care sa aiba taria sa iti sustina punctul de vedere, sa nu fie usor de manipulat, sa aiba ''coloana vertebrala'' - adica sa aiba niste principii fixe dupa care se ghideaza in viata, si sa nu se lase calcat in picioare - ar trebui sa fie prototipul omului normal, dar daca te uiti in jurul tau,,, numai dinastia nu sunt - oameni normali...

| Liviu a răspuns:

Una badboy, ca sub infatisarea/comportamentul unei fete badboy, se afla o trauma, o drama.Trebuie doar sa te ocupi de ea, sa ii arati ca poate trece peste orice.Asta nu vede multa lume,multe fete trec pe langa barbati timizi,care aparent pot intra in pamant de rusine la primul zambet afisat. Insa, aparentele inseala colac peste pupaza, sa aiba ceva demnitate, se spune ca un barbat inteligent nu isi cauta femeia perfecta, si-o creazawinking

| Salahadin73 a răspuns:

O combinatie intre cele doua.

| RAY a răspuns:

Cred ca o badgril ar fi ok nu de aia dar pisica blanda zgarie rau macar asa stiu ce nebuna am langa mine, la cum sunt fetele din ziua de azi numai cuminti nu sunt in fine nici
raspund si pentru fete
daca toti baieti vor fete cuminti cum naiba de se dau la fete care au iubit? sau isi inseala iubita? culmea una vrem alta facem

| Doub a răspuns:

Un baiat destept.
Daca e destept stie cand sa fie cuminte si cand sa fie si mai "badboy".

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat cuminte.
"de ce?" -Pentru ca nu as vrea un golan care umbla mort de beat, care se cearta cu toata lumea si care mai este si prost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ce ai vrea?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una cuminte. cele "rele" sa iasa cu cei "rai" dar amuzant ca de fel nu asa se intampla. pana si baietii mai "rai" tot cu alea linistite ies, ma intreb de ce thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un baiat cuminte, deoarece nu vreau ca un golan sa imi distruga viata.

| bleakk a răspuns:

Cd intelegi prin badgirl si badboy? Daca nu ai trecut peste varsta aceea inofensiva a adolescentei este de inteles aceasta viziune a ta asupra persoanelor, insa daca ai trecut si inca visezi la badboy/girl e ceva grav. Definteste-mi ce inseamna si dupa vorbim. Altfel cine si-ar dori un partener de viata rebel, de neinteles, impulsiv? S-ar arunge la dezastru in aceea relatie. Majoritatea acestor bad', eu consider ca se domolesc la maturitate din cauza imposibilitati aproape evidente de a-si gasi pe cineva ok. Si mai cred totusi ca sunt simple aparente.

| djlukass a răspuns:

Stii tu vorba aia : Cine imparte, parte isi face. Ce iti alegi tu aia vei avea. Ce conteaza ce gusturi am eu sau x sau y? Gusturile nu se discuta. De exemplu mie imi place :sa fie curva in pat, doamna in societate si bucatareasa la bucatarie. Depinde ce intelegi tu prin curva in pat. Fiecare cu gandirea lui si cu propriile conceptii.

| Barnutiu_Cristi_1996 a răspuns:

Cuminte in public si bad girl in privat

| MyloveisJamaica a răspuns:

Pai as vrea o fata cuminte si cu minte! nu o panarama, o curva care umbla cu toti! sa ne iubim reciproc si sa trecem impreuna peste orice! :X

| anonim_4396 a răspuns (pentru MyloveisJamaica):

Tot asa si eu.

| CocaCola112 a răspuns:

Eu prefer o fata mai Bedgirl deoarece de obicei aceste fete se implica mai mult in relație si poți evident sa fii mai deschis cu ele.

| Luca_Alecsandra_1994 a răspuns:

Baiatul pe care mi las dorii eu Ar fii unul Dragut, Simpatic, bogat, care sa nu ISI bata joc de mine, care sa aiba cel
Putin 13 ani, sa aiba Ochii albastrii, sa invete cat de cat bine la scoala si sa aiba 1, 60- 1, 70 m