| whoocares a întrebat:

Intrebare pentru baieti: atunci cand iubiti o fata cu adevarat, ce faceti pentru a ii demonsta? happy ma refer. o alintati, pupati des, mangaiati, luati in brate.chestii d-asteahappy

Răspuns Câştigător
| Allex7 a răspuns:

Salut, cand simti ca iubesti parca dintr-o data te trezesti la viata si nu mai tii cont de nimic iti sta gandul doar la ea. Sa nu uiti niciodata cuvantul *Te Iubesc* sa-o imbratisezi si sa-o saruti cu pasiune sa-i dovedesti ca esti nebun dupa ea. Incearca sa o faci sa se simta cea mai fericita fata din lume (arata-i un loc special unde puteti sta amandoi, pune-i o floare in par, sarut-o dupa gat) Sa iubesti este un lucru uimitor!

5 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Fiecare in felul Lui, Mie imi place sa ma uit adinc in ochii ei mult si des si sa-i spun ca iobesc, apoi sarut luuuuuung, si dupa aia imbratisare.

| Narcis2007 a răspuns:

Toate cele de mai sus

| ComatoseWine a răspuns:

Daca un baiat iubeste o fata sh ea nu stie,el de obicei o ignora, nici nu se uita la ea. Daca si ea il iubeste, el se poarta prosteste si o enerveaza sau se poarta cu ea in cel mai frumos mod posibillaughing.Eu acum il iubesc doar pe Dumnezeu deci nu iti pot spune din propria experienta.

| Andrewy21 a răspuns:

Da... ne pupam iubita des si o luam in brate si oricum iti spun orice fata care are un iubit care o iubeste mult isi va da seama, iti spun sigurbig grin

| Shadder a răspuns:

Mie imi place sa-i rad branza.