In fiecare sfarsit de saptamana am parte de una. A fost un weekend cand am dat peste 6 tipe.
Asta e ca cand ai intreba dupa cat timp simti nevoie de mancare,depinde de fiecare in parte,daca e vara si ai un libidou crescut si vezi fete sexy logic ca dorinta sexuala e mare,in fapt totul tine de testosteron,daca te castrezi numai simti nevoia de a face sex, da conteaza cum arata fata,atractia fizica este determinata de aspectul fizic,conteaza sa te atraga ceva,sani, fundul, fața ei frumoasa, picioarele ei, parul ei lung etc
Nu exista 2 barbati care ai aiba exact aceeasi fire, sau convingeri. comportamente mici macar asemanatoare, ori aceleasi pareri prind o femeie sau dorinte sexuale, Fiecare are ropria sa ''filozofie'' in privinta celor intrebate de tine. Multa sanatate!
Aici probabil nu vei primi două răspunsuri la fel, pentru că fiecare e în felul lui particular exact cum a zis și corbulalbrosu.
Eu n-am simțit niciodată o nevoie atât de acută încât să nu pot să mă gândesc la altceva. Dar nici n-am avut perioade "uscate" mai lungi de o saptămână.
Da, pentru mine contează destul de mult cu cine o fac. Nu agreez partidele "one-night stand" cu persoane necunoscute și nu practic așa ceva. Prefer relațiile "friends with benefits" neexclusive cu partenere din cercul meu de cunoștințe apropiate.
Pai nu stiu sunt virgin inca, deci e clar absitenta, referitor la intrebare, sigur ca conteaza tipa.
Daca a trecut o perioada destul d emare nu mai conteaza fata cum arata ci doar sa fac sex, daca vreau o relatie mai conteaza si cum arata.
angelia27 întreabă: