anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Întrebare pentru băieți/bărbați:
Dacă o fată/femeie cu care vă cunoașteți, bănuiți că vă place, dar nu sunteți foarte apropiați, vă trimite pe WhatsApp o melodie de dragoste, cum ar fi cea a Shakirei: https://youtu.be/a8Rwz6zBJSE
ce ați crede?
E o dedicație subliminală sau a trimis-o că îi place ei și vrea să o împărtășească cu voi? happy

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Si chiar daca m-ar placea, nu as face nimic in privinta asta daca mie nu-mi place de ea.

9 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Depinde de temperamentul fiecaruia, pentru ca unii suntem mai intuitivi sau imaginativi, altii stam si analizam ca o fi ca nu o fi, chit ca e genul nostru de muzica sau nu.

Pentru ceva concret trebuie si lucruri mai concrete, nu doar versuri, muzica. Si aici pun mai ales accentul pen intalnirea fata in fata. Limbajul nonverbal, paraverbal, pe langa cuvntele in sine, care ar trebui sa fie cat mai la obiect, nu doar despre arta, filme, muzica. Aici se sperie lumea, cand observa ca bazele solide nu prea exista si nu le pot exprima sincer ( "o sa mint persoana in continuu? " )

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Este clar ca vrea sa rupem patul cu sex sălbatic ca în jungla. Dar înainte de partida o pun sa facă un dans din buric ca Shakira

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ar fi oportunitatea perfecta sa intreb daca chiar ma place sau nu

| Hammurabi a răspuns:

N-aș crede nimic.
Nu-mi place să merg pe presupuneri.
Pun mâna pe telefon, o sun, stăm de vorbă și dacă nu sunt chiar bătut în cap, îmi dau seama suficient de repede despre ce e vorba. laughing

| RonaldoGOAT a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu vorbi in necunostinta de cauza

| Hammurabi a răspuns (pentru RonaldoGOAT):

Tu ești deșteptul lu' pește și ți-ai propus să te contrazici cu mine indiferent cum și pe ce subiect? laughing
Sau ești retard? că replica ta n-are nici o logică la ce am scris eu.

| RonaldoGOAT a răspuns (pentru Hammurabi):

Sunt clar mai cult decat tine, si un nevazator vede asta. Si ce am afirmat mai sus are logica, dar ma simt nevoit sa traduc ca la oamenii cu probleme patologice. Ce voiam sa zic este ca nu esti in masura sa vorbesti despre relatii avand in vedere virginitatea de care suferi.Si da am decis sa fiu un bun samaritean si sa te contrazic pe fiecare subiect pentru a ti arata nivelul scazut la care te afli ( sub nivelul marii). Stii cum se spune cu cat esti mai prost cu atat crezi ca stii mai multe spre deosebire de cel destept care realizeaza infintatea de informatii pe care nu le stie. Se vede ca suferi de hybris, esti genul de om care se uita de pe Himalaya la restul.

| Hammurabi a răspuns (pentru RonaldoGOAT):

Ești dus cu pluta rău de tot.
Tu crezi că eu îmi pun mintea cu tine și cu aberațiile tale? laughing
N-ai decât să bați câmpii cât poftești și să te crezi cult până dai pe spate. Tot un retard rămâi, fără nici o logică.
Habar n-ai ce vorbești și cu cine vorbești dacă tu îmi zici mie că sunt virgin. laughing Vezi că ai încurcat userii.
Sau aberezi aiurea și habar n-ai de capul tău.

| ArhanghelulRamiel a răspuns:

Desigur!