Respect! Scurt și la obiect, spune exact ce simte, dar gestul ei e un pic urat deoarece ea la minti, ar putea sa ii spuna din prima direct ce simte ca sa nu aiba baiatul, barbatul respectiv asteptari, sperante
Adica sa ii spuna ceva de genu Scuze nu pot sa ți l dau deoarece nu esti pe placul meu, sau nu cred ca ne potrivim
S-a procedat corect, chit ca a dat numarul din politete, i-a spus fara ocolisuri, fara sa ii dea vreo urma de speranta ca nu vrea sa aiba treaba cu el, scurt si la obiect.
Ca-i proasta, odata ce initial a dat numarul de telefon si apoi s-a facut ca ploua, dovedind ca-i mincinoasa.
In primul rand, n-as fi sunat-o mai multe zile la rand. Doua apeluri ar fi fost arhisuficiente pentru a ma potoli.
Daca sa zicem ca tipa e miss, si ceva m-a facut sa o sun ca un retardat, dupa mesajul ei m-as calma si as intelege ca nu e interesata de mine.
Alta interpretare nu exista.
Iara pui intrebari de astea de gradinita Daca nu placi un barbat, iar ala iti cere nr de telefon, cum dreacu sa il dai? ii spui atunci pe loc ca ai pe cineva, se termina totul acolo pe loc, nu trebuie sai dai tu aluia explicatii de ce nu este iubitu tau cu tine.
Dar nici no sa intrebe ala asa ceva, iar daca intreaba, ii faci vint, nu-i treaba lui.
Sa faci ce spui tu, deja arata cit te duce mintea, ori ca incerci sa iei oamenii peste picior.
I la dat din politete deci la tipa asta, daca ma bag si eu sa-i cer nr sa inteleg ca da oricui? Asa ar trebuie, daca ea spune din politete
Iti zic eu de ce i-a dat numarul. Asa la prima vedere la placut, apoi tipa sa interesat cinei este acel barbat, cine stie ce iau spus unu altul, sa gindit ca nu-i o idee buna, de aici si rahatu ala de mesaj trimis.
Cam asa vad eu lucrurile, nu basme, politete, cei aia politete.
Dar sa-i spuna magariile astea, acu nu mai e politicoasa ia trecut politetea si ia bagat-o asa direct, nu-i plac ei chestiile genul ala.
Daca nu iar fi placut, nu i l-ar fi dat, cum am spus mai sus, frumos, zimbind, frate am pe cineva aia da politete, nu dcai numarul, apoi stai asa ca nu-s curios.
Deci tipa e cum spun si altii pe aici prostuta tare, eu am spus fiecare cu cit poate duce, am zis sa fiu mai subtil Deci e proasta, sa fiu mai dur decat altii ce au zis prostuta.
Că nu are rost sa mai continui și că nu trebuie sa-mi pierd energia sa o conving. Daca acesta nu vrea, e ok, pot trece peste asta, merg mai departe, încercând să-mi focalizez atenția pe o fata care vrea sa vorbească cu mine
După primul apel la care n-a răspuns, eu n-aș mai suna odată.
Dar hai să zicem că astăzi sunt intr-o stare extraordinară și-aș apela incă odată. Dacă tipa mi-ar da un mesaj ca ăla. Aș fi ferm convins că-i bonlavă mintal și m-aș bucura nespus de mult că nu mi-a răspuns la primul apel.
E bolnava mintal că a fost sinceră și ți-a spus direct? Nu cred.
Imi dă numărul (Negreșit) și apoi imi răspunde cu (Nu ți-am arătat eu vreo simpatie sau interes în a vorbi cu tine)
Două explicați am. Trăiește in alt univers / sau e prea proastă să înțeleagă cum functionează lumea.
De la inceput, vreau sa zic.
Cu să interpretezi asemenea personaj care are asemenea facturi de logică? Altfel decât că suferă cu capul? Oricum primul apel era și ultimul dacă nu a binevoit sa răspundă. Nu e nimeni disperat, se înțelegea foarte bine situația din apelul nepreluat. Nu se ajungea nici la mesajul din scenariu.
Care scenariu e de film prost; zmeura de aur e mult prea mult pentru filmul ăsta.
Scenariul ăsta spune multe și despre autoare. Nu spun mai multe că aș da apă la moară și chiar nu am chef.
Doar din complezenta a facut asta. Nu mi se pare deloc urat, faptul ca i-a spus barbatului sa nu o mai sune, ca nu este interesata.
Total imatura. Tot ea da numarul, tot ea roaga sa nu mai fie contactata. Nu vrei sa fii contactata? Nu dai numarul. De ce a trebuit sa se ascunda si sa spuna adevarul intr-un mesaj cand il putea spune de la inceput? Copilaresc si mi se pare prostuta tare.