Cand sunt parasit pur si simplu ma duc la bar, joc un biliard, beau niste beri si gata.
Pentru o fata nu trebuie sa suferi ca sunt destule, daca nu a stiut sa aleaga atuncea eu de ce sa sufar?!
Intre-un cuvant terminat.Imi pun tot felul de intrebari de genul cu ce am suparat-o? cu ce i-am gresit? de ce nu e multumita cu mine? si incerc sa ma gandesc cum sa o uit dar imediat imi amintesc clipele frumaose petrecute impreuna si parca ma trec fiorii.Si pana la urma "innebunesc" si zic "las-o dracu sa se duca, mai sunt fete pe lume nu este ea singura"si imi ridic moralul dar inainte de asta sunt ingandurat si trist.
Eu am 13 ani si vad lucrurile in felul urmator: Exista fete de tipul1 si fete de tipul 2. Fetele de tipul 1 sunt cele pe care vrei doar sa te _ _ _ _. Iar fetele de tipul 2 sunt fetele care chiar le iubesti (sunt foarte rare). Dca o fata de tipu 1 se desparte de mine imi trece intr-o zi pentru ca pot sa o inlocuiesc usor. Dar daca o fata de tipu 2 se desparte de mine sunt suparat vreo 3 saptamani pentru ca stiu ca nu o sa mai gasesc una la fel
Devatati sufleteste... Nu stiu de ce toate duduile cred ca numai ele au suflet si ca barbatii sunt niste fiare/brute care n-au suflet si care se gandesc numai la sex. Daca numai masculii s-ar gandi doar la sex, fetele nu si-ar incepe viata sexuala de la varsta de 14 ani (in cel mai fericit caz). Sexul este o nevoie, nu o placere, dar asta e alta poveste.
Hmm ...eu una n-am mentionat faptul ca barbatii sunt niste brute fara suflet. Eu caracterizez baietii in 3 categorii. : 1 sensibili, care isi manifesta sentimentele. 2 cei irascibili si 3 cei loviti de orgoliu care au spiritul macho-n ei . Si fetele sunt cele sufletiste, si curve. Asa ca, nu doar baietii sunt oaia neagra, si nici fetele.
Imi cer scuze daca raspunsul meu te-a oripilat in vreun fel, dar nu voiam sa generalizez. Si nu, nu m-am referit la tine, n-am spus cum ca tu ai fi afirmat ca barbatii sunt niste brute. Poate ca un raspuns de genul: nu stiu de ce MAJORITATEA duduilor... era mult mai bun. Greseala mea.
Nu am zis neaparat ca te-ai referit la minee, eu m-am dat ca exemplu deoarece stiu cum sunt eu.
Cum ma simt? ma simt gol pe dinauntru, imi tot pun intrebarea cum am putut sa am incredere in ea, in ************************ etc etc etc etc, si imi fac curaj pentru a o revedea, si atunci iar imi fac curaj sa ma abtin s anul o machiez .
Devastat esti cand stai de 40 de ani cu o fata ) te oftici oleaca. te intrebi dc
apoi iti spui in gand: neeexxxxttt ))
c4nd4leante întreabă:
Yosifica întreabă: