| Goete a întrebat:

Intrebare pentru baieti, ca fetele nu cred ca pot raspunde...
Puteti controla daca la ejaculare sperma stropeste sau doar iese si "picura jos"?

Nu imi dau seama cum sa controlez, la inceput stropea mereu (facandu-mi laba), dar ori stropeam wc-ul, ori peretele, ori culcat fiind ma stropeam intre ochi... si nu stiu cum am inceput sa nu mai stropesc. Apoi am avut o perioada cand iar stropeam, si acum iar nu.
Placerea e aceeasi, dar cateodata poate ar fi bine sa steopesc, alta data nu.
Cum controlati?

Răspuns Câştigător
| jj7700 a răspuns:

Conteaza cat de mult te stimulezi inainte de ejaculare, cand ai ejaculat ultima data, plus cat de tonifiati sunt muschii pelvieni. Nu e chestiune de control in sine (desi poti controla cat de mult te stimulezi pre ejaculare, amanand orgasmul - cauta "edging").

Cu cat te stimulezi mai mult (avand grija sa fii si hidratat), cu atat vei produce mai multa sperma, iar volumul marit va creste intensitatea ejacularii si implicit creste probabilitatea sa stropesti in loc sa picure. Acleasi lucru se aplica daca au trecut mai mult de 3-4 zile de la ultima ejaculare.

Ultima parte tine de tonifierea muschilor pelvieni. Aceasta se poate face prin exercitii kegel. Cu cat muschii din zona sunt mai puternici, cu atat vei ejacula mai puternic.

Pe scurt, atunci cand picura in loc sa stropeasca, se poate sa nu te fi stimulat suficient (preludiu scurt), sa fi trecut prea putin timp de la ultima ejaculare, sau sa ai muschii pelvieni iesiti din forma daca de exemplu ai fost mai sedentar o vreme.

Desigur, sunt si alti factori, precum sanatatea sistemului vascular, daca fumezi sau nu, cat bei si, evident, varsta. Daca duci un stil de viata mai sanatos, vei ejacula mai puternic, dar uneori poti ejacula si mai incet si sa fie absolut normal. Probabilistic vorbind totusi, stropitul este asociat cu un sistem vascular mai tanar si sanatos.

| Goete explică (pentru jj7700):

Este logica in ceea ce spui dar totusi nu e ceea ce mi se intampla...
La inceput incercam sa nu stropesc (wc-ul sau peretele sau patul si pe mine) si apoi a inceput sa picure - dar cu aceeasi placere. Apoi m-am uitat la multe filme x si ma gandeam ca e super sa steopesc si am avut o perioada in care stropeam mereu, chiar daca aveam aceeasi frecventa de ejaculare de 2-3 ori pe zi - pana mi-am dat peste ochi (culcat fiind) de vreo 2-3 ori si mi-a revenit chipul anterior.
Iar nu mai stropesc.
Am intrebat doar din curiozitate sau pentru ca poate anumitor fete le place daca stropesti si ma gandeam ca este "un buton on-off"

Oricum iti multumesc pentru raspunsul tau. Ideea e ca nu se poate controla pentru fiecare caz in parte dupa cum vrei. Mai mult ca sigur toate conditiile spuse de tine sunt asa, si in afara de asta probabil si subconstientul nostru are ceva de a face.

5 răspunsuri:
| CassianR a răspuns:

Medicul urolog bro, el te poate lamuri happy

| Goete explică (pentru CassianR):

Bro, atunci intreaba-l, ca nici tu nu stii dupa cate vad. Eu am o doctorita urolog si am tot incercat cu ea zi si noapte si nu ne dam seama.

| EuSuntMarius1 a răspuns:

Sincer să fiu uneori pot controla, alteori nu însă cel mai important e să te simți bine

| Goete explică (pentru EuSuntMarius1):

Mereu e cel mai important sa ma simt bine, insa vad ca nici voi nu aveti raspunsul - nu e a controla un muschi, vine din subconstient parca