| Marry410 a întrebat:

Intrebare pentru baieti, cand va place o fata cu adevarat..cum reactionati? Va duceti direct la ea sau lasati timpul sa treaca sa va cunoasteti sa-i dati semne..cum faceti? Adica in situatia mea, respectivul ma cicaleste de 6 luni incoace....si nu ne cunoastem oficial. oare asteapta el sa fac eu pasul sau trebuie sa astept sa faca el ceva ..plzzz raspundeti. Funda :X ^^ Si apropo credeti ca ma place cu adevarat?

Răspuns Câştigător
| alexandruliviu a răspuns:

Daca se tine de 6 luni de tine inseamna ca te place cu adevarat. inseamna ca respectivul este destul de timid daca inca nu s-a apropiat asa de mult de tine. dar daca te-ar fi iubit cu adevarat ar fi trebuit sa ii ceara unui prieten sa faceti cunostinta... unul eu asa fac, poate el are alte modalitati. cred ca ar trebui sa te apropii tu putin de el sa vezi cum reactioneaza. daca zambeste cad te apropii de el inseamna ca ii place prezenta ta... iti zic doar sa incerci sa te apropii de el sa vezi ce ganduri are. sper ca te-am ajutat. funda plizzz.

| Marry410 explică (pentru alexandruliviu):

De ce sa ceara unui prieten pentru ca el nu e timid...a putut foarte bine sa intre cu mine in vorba o data! Dar nu inteleg de ce inca nu am facut cunostinta crying(((

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

„cand va place o fata cu adevarat..cum reactionati?" - Depinde ce vreau de la ea - dacă vreau „o tură", mă duc în maxim 5 minute la ea.
Dacă vreau o relație mai lungă de o lună, prospectez puțin terenul și de regulă apoi merg la ea.
„lasati timpul sa treaca sa va cunoasteti sa-i dati semne." - Asta-i o prostie. Cu cât trece mai mult timp, cu-atât am mai mult de pierdut. Cât privește asta cu „semnele" este supra-estimată. În realitate, cu excepția semnelor pe care le simțim instinctiv date de evoluție, în rest nu există așa ceva și tot ce citești în reviste e fals - indubitabil.
„apropo credeti ca ma place cu adevarat?" - Nu. Și dacă totuși chiar te place cu adevărat și nu te abordează, atunci oricum nu contează. În plus, dacă tu chiar îl placi și nu ești sigură că el te place, de ce nu-l abordezi tu? Ți-e lene? Ți-e frică? Ai un ego prea mare?

Salut.

| Marry410 explică (pentru kongeriket):

Sa stii ca am un ego prea mare...chiar am, si nu am de gand sa ma duc eu prima! tongue

| kongeriket a răspuns (pentru Marry410):

Păi în cazul ăsta meriți cu vârf și îndesat tot ce ți se-ntâmplă.
Nici n-ai intrat în vorbă cu el și deja nu ești dispusă să faci concesii - să știi că relațiile nu sunt „el trebuie să danseze după cum cânți tu".
Când ai să te prinzi de asta ai să te prinzi și cum stă treaba cu relațiile - fie ele de scurtă sau de lungă durată.

| OOOLEOOO a răspuns:

Probabil crede ca nu-l placi...bagal si tu putin in seama.

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Daca nu te-a cucerit, sigur te place. Problema e dupa...

| yooleonard a răspuns:

De obicei cind un baiat cicaleste o fata ii place de ea! asta e sigur laughing iti zic eu, dar poate el e mai timid si ii e rusine sa recunoasca sau poate vrea doar sa se vage in seama! totusi eu cred ca ii place de tine si cred ca si tu trebuie sa faci o miscare! de exemplu intreabat direct! "bai baiatule, de ce ma cicalesi asa? iti place de mine?" da asta i-o zici pe un ton asa seductiv si sa fiti doar voi! sigur o sa tina big grin succes acolo