| ioanaaa_3599 a întrebat:

Intrebare pentru baieti cand ziceti voi despre o fata ca e "sexy" merci:*

Răspuns Câştigător
| Mihai543215 a răspuns:

Iti zic cum le consideram eu acu cativa ani, eram mai disperatbig grin. Picioare destul de lungi nu foarte subtiri dar nici groase, gamba 1/3 din pulpa, curu bombat, nu foarte umflat dar nici plat ceva si nu foarte mare, sa fie supla abdomenu plat ( nu strica F putina burtica), iar sanii ridicati nu extrem de mari dar nici mici, si bineibnteles draguta la fata. Dar sincer acum parerea mea ca nu conteaza foarte mult corpul ( bine acu... exista o limita) cat conteaza fata, si cel mai important carcaterul persoanei, inteligenta, incredere, educatia si multe alte trasaturi sufletesti si morale foarte importante. a da si cand auzi un coccalar dala ( ce sexy esti sau ceva de genu ) mai bine il ignori si ii intorci spatele pentru ca ala e un prost si prost va ramane toata viata lui, nestiind ce inseamna o fata cu adevarat "frumoasa".

6 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

O sa raspund si eu, chiar daca sunt fata.Pentru majoritatea baietilor "sexy" este egal cu a arata bine.Cu alte cuvinte sa fie frumoasa atat la fata, cat si la corp.

| Spynky a răspuns:

Cam ce zice diddu...depinde si cum e imbracatabig grinhappy

| Rayyy a răspuns:

Sunt fata, insa am sa iti raspund la o intrebare. Un baiat spune ca o fata arata sexy atunci cand are un aspect fizic.cum sa spun.incredibil de multumitor. Iar cel mai grav lucru este ca majoritatea dintre ei uita ca persoanele au si suflet.

| a răspuns:

Când e sexy.

| Anca a răspuns:

Eu cred ca sta mai mult in atitudine, nu in fizic!
Am vazut femei extrem de sexy, fara a fii prea frumoase. Aveau ceva.

La fel cum am vazut barbati extrem de sexy fara a fii foarte frumosi.

Si. parca si haina il face pe om ( destul de mut )winking

| MenCool a răspuns:

Poi o fata mi se pare sexy nu doar dupa ambalaj si dupa continut ...ma refer la caracter, cum vb, cum se poarta...