Eu iţi spun ce ştiu eu,şi la mine funcţionează
Poi cam astea sunt drăgălăşeniile pe care le iubesc băieţii:
-Muşcarea tandră a urechii(lobul urechii este foarte sensibil, de aceea este incredibil de plăcut pentru un băiat să îl muşti uşor)
-Măngaierea pieptului
-Atingere antebraţului
-Masajul scalpului(Masazai pielea crestetului cu ambele maini)
-Îmbrăţişează'l pe la spate si respiră'i puternic, pe gat şi pe spate.Sau sarută'l lent pe spate, avand grijă sa'l atingi şi cu şuviţele de păr.
-Saruturi de vampiri(unul dintre cele mai erogene zone ale băietilor este gatul. Oferă'i zeci de săruturi pe aceasta zonă a corpului)
-Încolăcire(atunci cand stati pe pa, încolaceste'l cu ambele maini din spate.Astfel el te poate simţi aproape şi se poate bucura de toată caldura ta şi, bineînţeles, de multă afecţiune)
Baftă!
Asta depinde de persoana.
la mine sunt :
-urechile
-gatul
-abdomenul
-parul.
Fata poate sa faca multe lucruri simple ca sa faca un baiat sa se simta bine K el va fi mereu multumit dar lasand asta deoparte si trecem la zonele erogene.
incepem de sus.
Sarutarile pe gat, ceafa(pentru unii)de ce nu urechi sau langa asta depinde si de baieti sunt alti care se simt oriunde si alti mai deloc, mai jos de subrat intre abdomen si spate, sfarcuri, langa buric, mai jos de buric.
Important este sa si sti putinel acolo cum sa incepi.
Sunt si eu foarte curioasa ce trebuie sa faca fetele ca voi baietii sa va simtiti bine!
Pai pot fi mai multe, mie de exemplu imi place ff mult ca prietena sa se joace cu lobul urechii mele, ma excita chiar ff mult. Saruturile pe gat, cele french kiss si bineinteles stimularea zonei intime, cam astea sunt .
Noi baietii nu suntem asa de greu de multumit. Unii baieti poti fi romantici, in timp ce altii poate doar doresc o partida de sex hardcore.Si la partea cu simtitul bine,depinde de fiecare, nu stiu, e o chestie variata si personala ce trebuie experimentata.
UliseOdiseu întreabă: