30... e greu dar cu multa practica si interes se poate. Dar sant ocazii in care minim rezist 15 min
După ce am început să primesc ori de câte ori am dorit, am reușit să mă învăț să nu mai termin în trei minute. Acum rezist și o oră, dacă e nevoie.
Tu?
Cu putin antrenament, 15-20 de minute. Depinde de ''bine facut'' ala. Nu totul se rezuma la partea strict fizica. Cel putin, in cazul meu.
Te referi facut de tine?
Sincer, problema se pune daca mi-o scoli
PFF, asa urata esti incat 1 an nu ai gasit pe nimeni sa te reguleze? ...in cazul asta iti punem o punga pe cap, te-ai suparat pe mine ca te-am facut tarancuta sau ca ti-am zis ca esti certata cu apa?
Eu prefer 69 cu orgasm simultan, dar daca este bine facut as ruga-o sa nu se grabesca.lucrurile frumoase ar trebui sa dureze, nu?
Cel mai putin am stat 30 de minute, a fost satisfacuta fata dupa 30 de minuate a avut si orgasm
Apropo. imi place in masina
Trebuie să recunosc că am fost la una cu plata, fiind virgin, a supto bine și au trecut 45 de min și nu a reușit sa ma termine, a fost foarte plăcut dar nu am reușit și a expirat timpul, chinuindu-se să mă termine. Iar o laba ma tine și 2 ore fără material. Sunt rezistent.
ღϨpɘcίαɭḞɘɘɭίηḡsღ întreabă:
linarkfts întreabă: