| Elena0210 a întrebat:

INTREBARE PENTRU BAIETI: Cat timp ati stat q o fata fara sa faceti sex?

Răspuns Câştigător
assiris
| assiris a răspuns:

5 ani. Am fost prieteni chiar foarte intimi si nu am facut sex, pentru ca am considerat ca nu suntem pregatiti de a raspunde la eventualele neplaceri ce puteau aparea. Nu ne-am casatorit si ne-am despartit prieteni si nu am pierdut nimic nici eu nici ea, am considerat ca am avut un respect deosebit fata de ea si ca am judecat matur. Multi probabil ne-au judecat sau ne vor judeca ca am fost fraieri, prosti sau cum vor. E treaba lor. Intr-o prietenie sincera nu este neaparat nevoie de a apela la sex.

19 răspunsuri:
| ingerash_6819 a răspuns:

Chiar ai o problema.

Bula
| Bula a răspuns:

3 ani si jumatate. Am fost prieteni foarte buni, dar a fost minora. Am ramas prieteni buni si pana in ziua de azi si nu s-a pus niciodata problema sexului!

| Ben. a răspuns:

Cateva luni.

| andreutz a răspuns:

1 an jumate aproximativ...

| amberjuly a răspuns:

3 ani, dupa am mai fost un an impreuna pentru ca din pacate nu ne-am inteles. N-am regretat niciunul din noi asteptarea...

| Dl.Inginer a răspuns:

De-acord cu Bula si assiris, daca iubesti o persoana, sexul prea putin conteaza, si faci cand consideri ca esti pregatit atat tu cat si partenera ta.

regis
| regis a răspuns:

Am stat de fiecare data pana cand am considerat amandoi ca e momentul. Sau dupa caz, pana cand a considerat cel putin unul ca nu are rost sa continuam relatia.

| Sara a răspuns:

Prietenul meu a stat 7 luni fara a face sex cu mine. happy mai departe nu stiu si mi a jurat ca mi a fost credincios. noroc de maini laughing

| Parintele a răspuns:

Assiris...si 5 ani ce ai facut frate? ai fost abstinent? Si nu inteleg pe cei ce se lauda si vb ca prietenia conteaza etc .bla, bla. ori sunteti si iubiti ori ce? doar prieteni? amici? Ca asa am stat si eu 10 ani cu o amica foarte buna si nu am facut sex. Dar cu iubitele cateva luni.Nu mi se pare o virtute sa te masturbezi 5 ani langa iubita pe care o ai. ce. e Platonica iubirea? sau cum?hee hee)

| petitdreamer a răspuns:

2 ani de zile... ea era virgina, si nu am vrut sa grabesc lucrurile, mai ales ca era virgina...am facut un ambiant placut cand am facut-o prima data, si a fost foarte multumita... durerea a fost foarte mica, si placerea foarte mare

| Marius20 a răspuns:

Mulţi călugări prin zona asta... Cei care stau cu anii pentru o fată, voi staţi închişi în casă? Sau când vă vedeţi cu iubita vă pupaţi pe obraji? Ţară plină de extreme...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult un an jumate sincer a fost plecata in strainatate nu stiu daca nu m-a inselat ea dar eu nu am facut-o niciodata si nu a meritat nu mai stiu fetele sa aprecieze baietii cinstiti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 luni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 an si 3 luni 2 saptamani si 4 zile

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai mult de o luna sugir ca nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as tine la o fata as sta cu ea cat ar trebui so astep dar daca nu tin la ea o luna sa zicem

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

3, 4 luni daca e virgina daca nu mai putin