| laviniabeluska11 a întrebat:

Întrebare pentru baieti! :**

Ce anume va intereseaza la o fata? Adica pentru o relatie serioasa, nu doar aventura.Cum definiti iubita ideala? :*

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| blitzenn21 a răspuns:

Pe principiul "cate bordeie atatea obicee" fiecare baiat are o imagine diferita asupra femeii ideale pentru el...

| ElectronicPieces a răspuns:

Iubita ideala pentru mine e cea care ma poate completa. Sa fie alaturi de mine, sa ma puna pe primul plan, sa fie amuzanta( ar fi aiurea sa rad singur ca tâmpitul laughing ), sa nu ma minta si sa vrea o familie mare si frumoasa.
O femeie puternica, frumoasa si atenta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una care munceste pentru ea, nu sa aiba tot pe tava de la parinti sau sa astepte de la partenerul ei tot. Matura mental, dar si "copilaroasa" din cand in cand, fidela (ca orice baiat normal care vrea asta.).

| neutrino a răspuns:

Si iubita si ideala, dar si fara aventura?

| ShadoWCrist a răspuns:

Sa fie onesta, sociabila, sa ma inteleg bine cu ea si nu in ultimul rand, sa fie FRUMOASA. happywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa fie frumoasa, inteligenta, sincera, intelegatoare, pana mea, toate calitatile daca se poate.

| Torres92 a răspuns:

Dupa cum ii place fiecaruia,
Mereu merg pe relatii serioase
Cum sa fie:
Inteligenta(sa si foloseasca capul, atunci cand e cazul)
Puternica(sa nu se planga, de la orice)
Sa arate, cat de cat a femeie(nu pun prea mare pret pe aspectul fizic)
Sa nu minta(o vei pune mereu la incercare)
Sa nu fie panarama(sa se uite dupa altii, cand e cu mine)

| HueyFreeman a răspuns:

Sigur nu una care pune astfel de intrebari.

| anonimguy3 a răspuns:

Frumoasa,desteapta,sa fie glumeata, sa nu se supere repede din orice, sa nu fie proasta, sa imi fie fidela si eu ei, sa ne iubim reciproc.

| ArthurKn a răspuns:

Oare cat o cere pe o ora?

| RAY a răspuns:

Carcaterul,inteligenta,sa ne potrivim, sa ne placem, sa ne iubim, sa fie sincera