anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru baieti. Ce ati alege dintre o fata care fumeaza, care arata bine la corp, la fata e frumusica. nah. si se comporta mai baieteste, are un stil de golan retardat drogat care ar fi in stare sa si-o traga cu toti baietii(scuzati expresia). Dintre o alta fata care fumeaza, nu arata rau, e mica de statura si un pic grosolana. doar un pic. si e genu care sta cu baieti. si se imbraca mai bizar (cand zic bizar nu ma refer la extravagant, ci la haine un pic de moda veche. sau de ex. iarna vine cu pantaloni de o palma ) cu ochii intredeschisi si dintre o fata. normala. draguta, care nu fumeaza etc, cu statura normala, nici prea grasa nici prea slaba, care se imbraca in haine normale, care nu vorbeste prea bine limba germana ( sunt in germania de 6 luni. insa e destul de greu si inca mai am probleme cu limba plus ca nici nu imi place ) care e putin timida si care nu arata rau. aici am facut comparatia dintre mine si doua fete de la mine din clase, care se pare, ca simpatizam acelasi baiat. straight face el e tipul linistit. care nu fumeaza si nu sta neaparat inconjurat de fete si nu stiu pe cine ar alege tinand cond ca toate 3 suntem frumoase si inteligente straight face voi ce ati alege?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe cea timida.nu-mi plac fetele care se comporta ca niste c**** sau cum ziceai tu grosolan.si cred ca tipul ala tot pe cea timida o va alege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe tine

| EuCuTine a răspuns:

Din cele 3 poate chiar pe nici una pentru ca 1 singur lucru care il are poate si lui nu ii place gata sau dus. Nu conteaza cum te imbraci sau daca fumezi bei etc conteaza comportamentul. Eu nu fumez dar beau la ocazi. Maine vine la mine sa zicem o fata sa zicem o fata care a iesit miss pe clasa a 12 si pe liceu si imi zice ca ii place de mine si mie nu imi place de ea pentru ca are ceva ce nu imi place ii zic PA. Suna aiurea stiu dar nu imi place sa imi bat joc de fete. Pt cele 3 fete eu le recomand sa nu sara pe unu sau macar sa nu se gandeasca cum sau imbracat, daca fumeaza sau mai stiu eu ce SA FIE NATURALE

| davidthebest a răspuns:

As alege fata care e la fel ca mine(cumva) adica care mi se potriveste, de ex daca eu nu fumez aleg una care nu fumeaza nici ea.

| Diana_6668 a răspuns:

Prima fata.

Răspuns utilizator avertizat
| Razvan a răspuns:

Din moment ce eu nu fumez, ea de ce ar fuma? În loc să simt placere când o sărut să simt mirosul ăla greu impregnat şi în haine.Nu mă atrage extravaganţa de niciun fel şi nici nu mă omor după tipele care sunt moarte după modă, dornice neaparat să se afirme.Prefer alt gen de afirmare:prin cuvinte

| EveEve a răspuns:

Eu as alege-o pe cea care nu fumeaza aia mai timida fiindca e si ea dragutalove struck da u care esti?

| Agentulx a răspuns:

Depinde de persoana. Personal asi alege-o pe cea care nu fumeaza. Daca si tu si el sunteti nefumatori ai un mare avantaj in fata celorlalte 2. Dar poate exista si o a 4-a persoana. Iti doresc succes!