Eu nu am treaba cu fetele sunt ca niste persoane simple care au 2 picioare 2 maini un cap si corpul, cine doreste o prietena decide.
Degeaba e frumoasa ca o zana si cand incepe sa vorbeasca il intrece pe ala cu ``toate fietele sa apileze la mine!``
Ideal este ca femeia sa fie si frumoasa si desteapta, dar daca trebuie sa aleg intre aceste doua calitati, parca mai degraba as dori-o pe Daniela Crudu decat pe Teo Trandafir. Deci, desi toate mironositele de aici ma vor considera superficial, aleg sa fiu sincer... cea mai importanta calitate la o femeie, este frumusetea. Intre noi fie vorba, totusi sa nu fie chiar retardata.
Ce e in interiorul ei, dar sa nici nu arata ca moartea sa fie "decenta" daca intelegi la ce ma refer
Dupa parerea mea ambele ca nu poti sta nici cu una urata dar nici cu un mai putin inteligenta
Eu cred ca stii deja raspunsul, normal ca aspectul, si ce zic aia de joc ca *** inteligenta, te mint sa nu para obsedati. Daca nu te-ai nascut frumoasa asta e.Si vorbesc aici de 99% dintre baietii, tot timpul exista si exceptii.
In primul rand mentalitatea si felul ei de a fi, apoi inteligenta si in ultimul rand, aspectul. O fata trebuie sa stie sa se comporte, sa fie sensibila si iubitoare.
beausingurlamasamea întreabă: