As prefera cuminti, timide si cele mai baietoase si de gasca decat "barbie girl"
Bai baieti ne lasati cu din astea? vreti fete cuminti ca sa faceti ce vreti voi din ele? Cele maii bune sunt fetele baietoase pentru ca nu isi bat prieteni joc de ele
@goguleana mersi... sa stii ca din asta numai pot eu ca mai facut proasta se pare ca ai chef de cearta... Chiar nu putea sa ma amuze ceva pe ziua de azi decat tu. cum am mai zis-o ma doare undeva ca mai facut proasta
Mai mie imi plac fetele frumoase cu capu pe umeri si sa nu fie fitoase si nici chiar foarte rusinoase
Nu sunt baiat dar am sa raspund in locul lu'varu meu:
le prefera pe cele cuminti dar si de gasca! si apropo Barbie Girl nu este ceva de fite e ceva dragut de unde ai mai scos asta? iar apoi le prefera pe cele timide si apoi cele baietoase si apoi Girl Barbie dar nu inseamna ca Barbie Girl este aiurea!
Normal ca una cuminte. orice baiat isi doreste. o iubita...cuminte.la locul ei. depinde.fiecare cu gusturile lui
Fete cu fite in societate, cuminti cu altii si rele in pat cu iubitul.Nu ai cum sa dai gres cu o astfel de fata
Mie imi plac fetele care stiu ce vor, adica cele de gasca, si putin din ce a zis alex008.
anonim_4396 întreabă:
Marijuanaro întreabă: