| raissa a întrebat:

Intrebare pentru baietihappy ce fel de fete va plac? mai slabute? mai voluptoase? ca aspect fizic. dar cum ati vrea sa fie si sus la mansarda?happy sa nu-mi spune-ti ca vreti frumoase slabe cuminti destepte si devreme acasalaughing nu prea existatongue

Răspuns Câştigător
| Narfundo a răspuns:

Sa fie mai inalta, sa nu fie prea slaba, chiar nu imi plac slabanoagele alea.Bruneta cu ochii verzi happy...si ce isi doreste orice barbat, sa aiba niste forme destul de vizibile ca sa zic asatongue.

9 răspunsuri:
| Adyr0 a răspuns:

Frumoase, slabe, cuminti, destepte si devreme acasa.

| Sigmund a răspuns:

Sincer să fiu, nu prea contează aspectul exterior, doar iubirea contează. Nu pot să mă pronunt asupra idealului exterior, pentru că pot să-ţi spun slabe si frumoase, dar ma pot indragosti de una voluptoasa si frumoasa.La mine aspectele astea nu au prea mare importanţă.

| bOse a răspuns:

Exact cum ai spus ca nu exista, asta prefer.

| crysty08 a răspuns:

Slabutze frumoase mobilate

| Dramaa a răspuns:

Imi pac tipele mai mari ca mine... Caci poate au experienta sexuala mai mare si mai inavt si eu cate cevabig grinbig grin laughing In rest nimic momentat pentru aventuri nu prea conteaza mult detaliilelaughing Femeie sa fielaughing

| nsn83 a răspuns:

Sa nu iti fie rusine sa iesi cu e pe strada! Oricum trebui sa fie cu forte mult bun simt si cu simtul umorului dezvoltat si daca se poate si putin inteligenta!

| par3ye a răspuns:

Slabute, frumuase, sa aiba ceva la mansardad, si sa aiba tupulaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba exista. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da...esti proasta